Life&style

Na vjenčanju Rite Rumore, od vjenčanice nadalje, sve je bilo stvarno bajkovito

  • Domaća modna influencerica Rita Rumora ovoga se vikenda udala za poduzetnika Martina Jurkija
  • Vjenčanje se održalo u Dubrovniku, a Rita je nosila bajkovitu vjenčanicu, dok su se za šminku i frizuru pobrinule njene prijateljice
  • Kuma na vjenčanju bila je Ritina prijateljica, influencerica Nika Kamenski, a uzvanike je zabavljala Nina Badrić

Jedna od naših najpoznatijih modnih influencerica, Rita Rumora, posljednjih tjedana na društvenim mrežama najavljivala je svoje vjenčanje, a ovoga vikenda sudbonosno 'da' izrekla je u Dubrovniku. Domaća influencerica, koja se bavi digitalnim marketingom, udala se za Martina Jurkija, direktora i osnivača turističke agencije Go Travel

Louis Vuitton Možda vas zanima Ovaj model Louis Vuitton torbe trenutno je najveći predmet želja fashionistica diljem svijeta Rubrika Moda Moda

Za kumu je izabrala svoju najbolju prijateljicu Niku Kamenski (ex Matić), također poznatu modnu i beauty influencericu. Nika je na svome profilu objavila zajedničku fotografiju s mladom ispred crkve na kojoj možemo vidjeti Ritinu bajkovitu vjenčanicu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika K (@nikamatic)

Modna influencerica odlučila se za čipkastu haljinu dugih rukava (nije otkrila čiji potpis nosi vjenčanica, ali djeluje doista luksuzno) i spuštenu kosu, dok je kuma nosila haljinu boje fuksije s velikom mašnom na leđima.  Za makeup je brinula njena bliska prijateljica, makeup artistica Lada Mitrašinović, a za frizuru Valentina Čajo koje su također bile gošće na svadbi. Mladoženja je nosio bijeli smoking i crne hlače, a po izlasku iz crkve mladenci nisu skidali osmijeh s lica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Rumora (@ritarumora)

Iako rođena i živi u Zagrebu, Rita je za lokaciju vjenčanja izabrala Dubrovnik gdje inače redovito ljetuje, a i odakle joj je majka. Mlada influencerica čvrsto je povezana s Gradom što često možemo vidjeti na njenim objavama.

Ovaj model Louis Vuitton torbe trenutno je najveći predmet želja fashionistica diljem svijeta

Crkvena ceremonija održala se u crkvi sv. Ignacija na Jezuitima, a Ritu je u crkvu uveo njen brat Roko Rumora. Svadba se održala u prekrasnom ambijentu zidina tvrđave Lovrijenac, a uzvanike je zabavljala Nina Badrić što je zasigurno dodatno pridonijelo romantičnosti čitave večeri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Photo: Instagram @ritarumora
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Slatka