Life&style

Fitness trenerica Martina Boss predstavila je novu kolekciju odjeće za trening - u kojoj baš dobro izgledamo

  • Martina Boss možda je najpoznatija fitness trenerica u Hrvatskoj, a njezin brend Boss fit iz dana u dan ima sve više obožavatelja
  • Boss fit je Martinin brend odjeće za vježbanje, a upravo je u prodaju stigla nova kolekcija
  • Mi ne možemo odabrati favorita među bojama, a sigurni smo da će se svi komadi vrlo brzo rasprodati

Martina Boss mnogim djevojkama je jedna od omiljenih fitness influencerica, a to nas niti malo ne čudi. Osim što je iskrena i treniranje prikazuje kao dio svakodnevice koja je svima moguća, Martinu djevojke vole i zbog proizvoda koji nose njezin potpis. Brend Boss fit nastao je iz njezine ljubavi prema treniranju, a u ponudi uz razne dodatke za trening ima i odjeću. U ponudu Boss fit brenda je stigla nova kolekcija, a riječ je o "Sculpt kolekciji". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Boss (@martina_boss)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BOSS FIT (@bossfit_official)

Od same najave kolekcije na društvenim mrežama prije nekoliko dana, komentari su bili prepuni pitanja kada će kolekcija stići u prodaju. E pa sada kada je konačno tu - vrijeme je za shopping. Po čemu se Sculpt kolekcija razlikuje od prethodnih? Ova kolekcija na sebi ima jedan detalj koji čini veliku razliku. Tajice iz Sculpt kolekcije imaju šav između gluteusa i konture s bočnih strana  zahvaljujući čemu odlično pristaju, a i mi u njima izgledamo super. Prema Martininim objavama na društvenim mrežama najčvršće su do sada, a udobnost i mekoća su i dalje postojani. Cijena tajica je 51 euro i mogu se kupiti u web trgovini bossfit. Dolaze u veličinama od XS do XL tako da sve djevojke, bez obzira na izgled tijela, mogu uživati u udobnosti bez zatezanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Boss (@martina_boss)

Foto: Bossfit.hr, Sculpt tajice u Grey Dust boji | Autor: bossfit.hr bossfit.hr Foto: Bossfit.hr, Sculpt tajice u Grey Dust boji Foto: Bossfit.hr, Sculpt tajice u Teal boji | Autor: bossfit.hr bossfit.hr Foto: Bossfit.hr, Sculpt tajice u Teal boji

U kolekciji se nalaze i sportski grudnjaci i majice. Sve djevojke koje treniraju znaju koliko je teško pronaći odgovarajući sportski grudnjak, a Sculpt boss fit će lijepo držati grudi bez stiskanja i zatezanja. Cijena sportskog grudnjaka iz kolekcije Sculpt je 35 eura te također dolazi u veličinama od XS do XL. Majice kratkih rukava iz Sculpt kolekcije se prodaju po cijeni od 33 eura i must have su za sve djevojke koje više vole trenirati u majicama, a toliko su jednostavne i lijepe da ih možeš nositi i van teretane. 

Foto: Bossfit.hr, Sculpt grudnjak u Teal boji | Autor: bossfit.hr bossfit.hr Foto: Bossfit.hr, Sculpt grudnjak u Teal boji Foto: Bossfit.hr, Sculpt grudnjak u Grey Dust boji | Autor: bossfit.hr bossfit.hr Foto: Bossfit.hr, Sculpt grudnjak u Grey Dust boji Foto: Bossfit.hr, Sculpt majica u Sangria boji | Autor: bossfit.hr bossfit.hr Foto: Bossfit.hr, Sculpt majica u Sangria boji Foto: Bossfit.hr, Sculpt majica u crnoj boji | Autor: bossfit.hr bossfit.hr Foto: Bossfit.hr, Sculpt majica u crnoj boji Možda vas zanima zoe Nutrition okupio poznate influencerice na subotnjem treningu Rubrika Life&style Life&style

Cijela Slupt kolekcija dolazi u četiri boje - tamno crvenoj (Sangria), crnoj, tamno sivoj (Grey Dust) i plavo zelenoj (Teal). Mi moramo biti iskrene i priznati da nam je teško odabrati favorita među bojama, ali jedva čekamo odraditi trening u novim kompletima. 

Photo: Instagram @martina_boss
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    zgodna je