Life&style

Senzacija s Asosa za velike grudi - udoban grudnjak bez žice koji, kažu žene, zaista drži sve na mjestu

  • Velike su grudi itekako ženstvene, ali potraga za udobnim i lijepim grudnjakom zna biti prava muka
  • Zbog toga su žene oduševljene Asosovim grudnjakom od recikliranog materijala koji u sebi nema žicu, a radi svoj posao i drži grudi na mjestu
  • Još jedna super stvar: cijena mu je samo 8 funti (cca. 66 kn)!

Iako postoje mnoge prednosti većih grudi, jedna je loša strana što često propuštaš slatke i ženstvene bralettes grudnjake u korist dosadnih i uobičajenih košarica sa žicom koji su u prvom redu - neudobni. Uz to, grudnjaci većih košarica su uglavnom skuplji od onih s manjima.

Možda vas zanima Ovo je definitivno najzahvalniji ljetni komad odjeće koji možeš nositi na sto načina - osmislile smo tri outfita koja će te inspirirati Rubrika Moda Moda

Zbog toga je Asosov grudnjak od mikrofibre bez žice, posebno dizajniran za veće grudi i to po cijeni od samo 8 funti (cca. 66 kuna), dočekao ovacije ženske publike koje su svoju oduševljenost podijelile i na Twitteru. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr "Kupila sam ovaj grudnjak na Asosu i ne samo da je od recikliranog materijala, već nema ni žice ni punjenje. Inače nikad ne bih kupila takav grudnjak, ali ovaj je toliko udoban, a uz to drži moje velike grudi!"

"Samo želim reći hvala ASOSU za izradu grudnjaka bez žice koji drži moje velike grudi. Hvala ti što si mi promijenio život! Mogla bih zaplakati, hvala ti!"

"Kupila sam dva u zadnja dva dana i što prije želim nabaviti još!"

"Samo sam željela zahvaliti ASOSU što je napravio udoban i lijep trokutasti grudnjak/bralette za veće grudi. Također, nije ništa skuplji od A košarica. Sjajni ste. Osjećam se sjajno. Sad mogu nositi donje rublje koje želim." 

Možda vas zanima Vrijeme je za topiće i ljetne haljine! Pronašle smo najbolje i pouzdane grudnjake bez naramenica Rubrika Moda Moda

Grudnjak dolazi u crnoj, bež, zlatnoj, nježnoj roza i lila boji, u veličini košarica od D do H.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Photo: miss7/pr

Komentari 0