Life&style

Jesen postaje još aktivnija uz novu Zoe Lumi kolekciju koja će te očarati!

Među prvima otkrivamo novitete domaćeg modnog brenda Zoe, a u Polleo Sportu se izlazak nove kolekcije slavi s čak 45% popusta!  Zoe - domaći brend athleisure odjeće nije potrebno posebno predstavljati, a s novom Lumi kolekcijom, Zoe se i ove jeseni pobrinuo da motivacije za treninge ne ponestane.   

Naime, u svakoj od nas krije se jedinstvena unutarnja svjetlost; iskra koja nas pokreće i čini osobama kakve jesmo. Zapali svoju iskru uz Zoe Lumi kolekciju! Teretana, joga, pilates, trčanje ili ples… Nova kolekcija ojačat će tvoju unutarnju svjetlost kako bi na svakom treningu zasjala novom dozom samopouzdanja, spremnija za sve izazove koji su pred tobom  | Autor:

Iskoristi 45% popusta na sve modele iz nove kolekcije! 

Lumi kolekcija stigla je na Polleo Sport webshop i u poslovnice, a od 5. do 08. listopada uz kod LUMI45 sve modele iz nove kolekcije možeš kupiti s čak 45% popusta koji vrijedi na Polleo Sport webshopu ili u najbližoj Polleo Sport poslovnici. Pravo je vrijeme za jesenski shopping!

 | Autor:

Inovativni krojevi i jedinstven dizajn 

Pažljivo dizajnirana tako da istakne individualnost i osobnost, nova kolekcija može biti novi početak na tvojem putu samootkrića. Zoe Lumi donosi inovativne krojeve i jedinstveni dizajn koji će očarati sve oko tebe, bilo da svoje omiljene komade odlučiš ponosno pokazati u teretani, na druženju s prijateljicama ili u večernjem izlasku u grad.  

Ove jeseni nema mjesta monotoniji – nove boje poput očaravajuće plave i vatrene narančaste bit će dodatan poticaj na tvojem putu do cilja.  

Sa svakom novom kolekcijom stižu noviteti, pa nam tako Lumi donosi vodeće trendove ove sezone – body i sportsku haljinu asimetričnog kroja. Minimalistički dizajn Sofia Bodyja naprosto ćeš obožavati, a Mysa Dress u predivnoj plavoj boji bit će tvoj omiljenih izbor u hladnim jesenskim danima. Dame koje i u ležernijim kombinacijama žele izgledati odlično odabrat će Mysa ili Moa trenirke modernih krojeva i napravljene od najudobnijeg visokokvalitetnog pamuka. 

 | Autor:

Tajice su signature proizvod ovog domaćeg brenda, a iz nove kolekcije svakako treba istaknuti Liv tajice koje osim u vječnoj crnoj dolaze i u očaravajućoj vatreno narančastoj i mističnoj plavoj boji. Pripadajući Liv Bra osigurava vrhunsku potporu i udobnost u svim situacijama. Za odvažne dame tu je Freya komplet – tajice i sportski grudnjak u kombinaciji sjajnog i mat materijala u atraktivnoj sivoj boji. Tu su i neodoljivo sjajne i glamurozne Lumi tajice u kojima će svaki trening biti pravi užitak! 

 | Autor:

Dopusti si da sjajiš punim sjajem i ispuniš sve svoje snove uz Zoe Lumi kolekciju! I ne zaboravi, kod LUMI45 koji nosi 45% popusta na sve modele iz nove kolekcije vrijedi u Polleo Sport poslovnicama i na webshopu samo do 08.10.! Neka aktivna jesen započne! 

 

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0