Life&style
Elsina Khayrova

Tko je Elsina, sad i službeno djevojka Toma Cruisea? "Ima jako skup ukus", Ruskinju je opisao bivši suprug

  • Još od kraja prošle godine se šuška kako su Tom Cruise i Elsina Khayrova u romantičnoj vezi
  • Njih su dvoje sad i službeno ljubavni par, pa smo istražili šo se još u međuvremenu saznalo o ovoj ruskoj "socialite" s londonskom adresom
  • Bivši suprug nije se o njoj najljepše izrazio: „Tom bi trebao držati oči otvorene. I novčanik“ prokomentirao je vezu

Tom Cruise (61) ženio se tri puta. Brak s trećom suprugom Katie Holmes, koji je raskinuo 2012. godine, bio je i njegova posljednja službena veza. Godine 2021. kružile su glasine da je u vezi s kolegicom iz 'Nemoguće misije', Hayley Atwell (41), ali glumac to nikada nije potvrdio. U međuvremenu, Hayley je to žestoko opovrgnula.

Sredinom prosinca prošle godine hollywoodska zvijezda uhvaćena je kakorazmjenjuje nježnosti na jednoj zabavi s Elsinom Khayrovom (36). Sada se već naveliko priča da je filmska zvijezda u vezi s Ruskinjom, par redovito zajedno viđaju u javnosti i stvar je postala službena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Tom Cruise i 36-godišnjakinja su se posljednjih tjedana „zbližili“, otkrio je izvor blizak paru. Glumac redovito provodi vrijeme s Elsinom u njezinom londonskom stanu u Knightsbridgeu. „Tom je odsjeo u Elsininom stanu, koji je, kao što možete zamisliti, vrlo lijepo mjesto. Uživaju u zajedničkom druženju i, unatoč svom bogatstvu, rade puno stvari koje rade normalni parovi“, rekao je insajder.

„U Elsininim krugovima poznato je da su ona i Tom par“, nastavlja. Ipak, svoju će vezu i dalje čuvati od javnosti i paziti da ih se ne fotografira zajedno. Oboje su nedavno sudjelovali na londonskoj humanitarnoj svečanosti Air Ambulance Charity Gala, kojoj je prisustvovao i 41-godišnji princ William - ali nema fotografskih dokaza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Nakon što su Cruise i Elsina Khayrova debitirali u javnosti u prosincu, izvor je ekskluzivno rekao da par u tišini „hoda već neko vrijeme“. „Jako su sretni, a Tom je uvjeren da će im veza uspjeti i na duge staze.“ Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja u Londonu. „Ono što je počelo kao prijateljstvo brzo se pretvorilo u nešto posebnije“, dodao je insajder.

Što se tiče toga kako Cruiseova najstarija djeca, Isabella i Connor, stoje s vezom, izvor je rekao da oni „misle da je Elsina sjajna i jako su sretni što vide da njihov tata ponovno ima ljubav u svom životu.“ (Inače, Cruise ima dvoje djece s bivšom suprugom Nicole Kidman. Također ima kćer s bivšom suprugom Katie Holmes.)

Dakle, tko je Elsina Khayrova? Evo što sve znamo o novoj djevojci Toma Cruisea. 

1. Gdje je rođena Elsina Khayrova?

Khayrova je rođena u Rusiji, ali sada živi u Londonu. Viđena je s Cruiseom na zabavi na londonskom Grosvenor Squareu. „Družili su se u Tomovom omiljenom klubu (ekskluzivnom, samo za članove) i redovito uživali u popodnevnom čaju i gurmanskim večerama u Londonu“, rekao je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

2. Je li Elsina Khayrova bila model?

Khayrova se često navodi kao bivši model, nema točnih podataka što je radila. Jedino je potvrđeno da je Graff, draguljarnica luksuznih dijamanata 2015. podijelila snimku putem Instagrama na kojoj Elsina nosi par njihovih naušnica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Graff (@graff)

3. Tko je otac Elsine Khayrove?

Elsina je kći Rinata Khayrova, koji je pripadnik ruske vojne policije.

4. Je li Elsina Khayrova bila u vezi?

Elsina je podnijela zahtjev za razvod od ruskog oligarha Dmitrija Cvetkova 2022. godine. Par se razišao dvije godine prije toga, nakon više od desetljeća braka. U prosincu prošle godine je Cvetkov komentirao vezu svoje bivše s Cruiseom u jednom intervjuu.

„Bez obzira s kim je, Tom Cruiseom ili bilo kim drugim, trebali bi biti svjesni da ona voli fine stvari u životu i da ima skup i luksuzan ukus“, rekao je. „Tom bi trebao držati oči i novčanik širom otvorene.“

Nastavio je: „Sretan sam zbog nje, želim joj sve najbolje.“

Možda vas zanima Veliki glumac i još veći čovjek: Christian Bale oduševio je svijet svojim velikodušnim projektom Rubrika Stars Stars

5. Ima li Elsina Khayrova djece?

Navodno s bivšim, Cvetkovom, ima dvoje djece. U rujnu je Elsina na Instagramu objavila slatku rođendansku počast svojoj kćeri Evi, koju naziva svojom 'najboljom prijateljicom'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Brad Pitt Možda vas zanima Stiptizeta mu je promijenila život - Brad Pitt slavi 60, a ovih 6 stvari o njemu baš ne znaju svi Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @elsina_k
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odlična