Life&style

Anita Dujić je na odmoru s obitelji: zašto svoje djevojčice vodi u siromašna afrička sela?

  • Anita Dujić Broadfoot je sa svojim suprugom Duncanom i njihovim kćerkicama nakon posjete njegovom rodnom Glasgowu otputovala sve do dalekog Zanzibara
  • Pozirajući u crnom bikiniju i omotana pareom u istoj boji, s kokosom u ruci, Anita je prije nešto manje od tjedan dana otkrila kamo su odlučili pobjeći od zime
  • Iako je tijekom prvih nekoliko dana odmora obitelj punila baterije na bajkovitim pješčanim plažama okruženima palmama, svojim su curama pokazali i drugu, manje lijepu stranu Afrike, ne bi li ih naučili najvažnijim vrijednostima u životu

Nije neobično da mnogi kojima nedostaju sunce, more i visoke temperature u zimskim mjesecima odlaze na odmor u toplije krajeve, a istoga se, očigledno, zaželjela i Anita Dujić Broadfoot koja je sa suprugom Duncanom i svojim kćerkicama Lily i Ellom Skye otputovala u daleki Zanzibar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANITA (@anita__dujic)

Bivša manekenka i dizajnerica nakita i njezin suprug Duncan kojeg je upoznala na Visu za vrijeme snimanja filma ‘Mamma Mia 2’ na kojem je radila kao scenografkinja i dekoraterka, a on kao location manager, svoju su zagrebačku adresu nakon posjete Duncanovom rodnom Glasgowu zamijenili značajno toplijim okruženjem na predivnom tanzanijskom otočju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANITA (@anita__dujic)

Anita Dujić Možda vas zanima Ovi chic modni dodaci upotpunili su sivo-crnu kombinaciju Anite Dujić Rubrika Moda Moda

Pozirajući u crnom bikiniju i omotana pareom u istoj boji, s kokosom u ruci, Anita je prije nešto manje od tjedan dana otkrila kamo su odlučili pobjeći od zime, a iako je tijekom prvih par dana odmora obitelj punila baterije na bajkovitim pješčanim plažama okruženima palmama, daleko od toga da su im na meniju bili isključivo kokteli, kokosovo mlijeko i hvatanje boje na vrućem zanzibarskom suncu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANITA (@anita__dujic)

Naime, par je kćerkice odveo i u posjetu siromašnom selu, a fotografije koje su tamo snimili prikazuju potpuno drugačiju sliku Zanzibara od one kojom svi koji na njega otputuju vole okititi svoje Instagrame. ”Istraživanje svijeta izvan našeg hotelskog 'balona'. Pokazujemo curama obje strane. Učimo ih koliko je važno biti ponizan, zahvalan, prizemljen i empatičan”, napisala je uz fotografije koje najbolje prikazuju kako izgleda život ljudi koji tamo žive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANITA (@anita__dujic)

Koze koje slobodno šeću među trošnim kućicama, bosonogo lokalno stanovništvo i maleni dućanćić u kojem je moguće kupiti samo najnužnije namirnice i vodu (pitke vode selo, izgleda, nema) za Lily su i Ellu Skye bile vrijedne životne lekcije, a za Anitu i Duncana, ali i sve njihove pratitelje, najbolji podsjetnik koliko trebamo biti zahvalni na svemu što imamo, a što nerijetko uzimamo zdravo za gotovo. Uz, dakako, onu vrijednu lekciju iz roditeljstva da se životnim vrijednostima djecu uči od malih nogu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANITA (@anita__dujic)

Trendovi i destinacije za putovanja u 2024. Možda vas zanima Dvojnici mondenih mjesta, filmski setovi, koncerti... Zbog čega sve i kamo ćemo putovati 2024.? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @anita__dujic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    svi vole zanzibar