Video

Načinom na koji kuha špagete (bez vode!) djevojka je uzbunila internet. No jelo je stvarno brže gotovo...

  • Dosta ti je čekanja da voda uskuha kako bi mogla ubaciti tjesteninu?
  • Ne brini, tvojoj gladi će brže doći kraj uz ovaj viralni trik koji je osvojio cijeli internet
  • "Moja baka Talijanka bi se okrenula o gribu da ovo vidi" jedan je od komentara

Tjestenina s umakom - može se skuhati prilično brzo. Pogotovo s ovim posebnim trikom. Jesi li spremna vidjeti o čemu čitav Tik-Tok bruji? 

Nova metoda, zahvaljujući kojoj možeš kuhati ukusno, ali potpuno jednostavno i pritom uštedjeti vrijeme, ostavila je društvene mreže, malo je reći, bez riječi. Ipak, dok neki slave ovaj čarobni trik s tjesteninom želeći ga odmah isprobati drugi su zanijemili. "Moja baka Talijanka okrenula bi se u grobu da ovo vidi", samo je jedan od komentara strastvenih kuhara.

Možda vas zanima Podrijetlom je Talijanka zato Lady Gagi vjerujemo da njezin tajni sastojak čini bolognese savršenim Rubrika Life&style Life&style
@jasminegiltrow

If you love a certain New York Italian restaurant chain this ones for you. #lifehacks #foodies #foodtiktok #newyorkitalian #frankieandbennys

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Britanka Jasmine Giltrow pokazuje svojim sljedbenicima na TikToku kako je najlakše i najbrže skuhati špagete - jednostavno preskoči dio kad tjesteninu treba ubaciti u ključalu vodu. Da bi to učinila, umaku od rajčice stavi u zdjelu, doda malo vode, zatim ubaci svoje špagete da se kuhaju u ovoj gustoj crvenoj masi. I rezultat je na kraju nevjerojatan! Tjestenina je gotova i spremna za posluživanje, a za dodatan užitak u okusu možeš je poslužiti uz sočne polpete ili svježe naribani parmezan i masline. 

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ma bravo