Video
5 najluđih zapleta u božićnim filmovima koji se nikada ne događaju u stvarnom životu

5 najluđih zapleta u božićnim filmovima koji se nikada ne događaju u stvarnom životu

 

Božićni filmovi puni su čarolije i zato ih volimo! Oni nam omogućavaju da vidimo situacije koje priželjkujemo, a u isto vrijeme znamo kako se takve situacije rijetko događaju u stvarnom životu. Donosimo top 5 nevjerojatno ludih zapleta u božićnim filmovima koji se nikada ne događaju u stvarnosti! (Osim ako vas je netko pozvao u dvorac na proslavu Božića pa ste se zaljubili u princa – vi onda zaista živite božićni film.)

Sve ove nevjerojatne i divne božićne filmove gledajte na Pickbox NOW. Ako niste pretplaćeni na ovu domaću streaming videoteku, sad je pravo vrijeme da to učinite - u tijeku je akcija od 20% popusta na sve Pickbox NOW pakete! Prilikom aktivacije bilo kojeg paketa iskoristite kod XMASHR19.

5. BOŽIĆ OVISNICE O CIPELAMA (A SHOE ADDICT'S CHRISTMAS)

Je li vam se ikada dogodilo da ste slučajno ostali zatvoreni u dućanu s cipelama? Noelle radi u robnoj kući u kojoj ostane slučajno zaključana na Badnjak. Ondje sretne ženu koja tvrdi da je njezin anđeo čuvar. Tko je zapravo njezin anđeo čuvar?

 | Autor:

4. ZVJEZDANI BOŽIĆ (A STAR FOR CHRISTMAS)

Ova nevjerojatna priča teško da se ikomu dogodila u stvarnosti - „obična“ cura završi u vezi s popularnim holivudskim glumcem. Kvaka je u tome što je on poznat po tome da je "problematičan". Hoće li njihova ljubav preživjeti?

 | Autor:

3. BOŽIĆNA BAŠTINA (A BRAMBLE HOUSE CHRISTMAS)

Čovjek oporukom ostavi medicinskoj sestri cijelo svoje imanje. Njegov sin Finn ne može vjerovati pa je odluči pratiti na njezinu odmoru i otkriti što se događa. Kad ona shvati tko je on, više mu ne može vjerovati.

 | Autor:

2. PRINCEZA ZA BOŽIĆ (CHRISTMAS AT CASTLEBURY HALL)

Pazite sad ovu vrtoglavu božićnu situaciju - daleki rođak s kojim se niste dugo čuli pozove vas na Božić u europski dvorac pa se zaljubite u princa. Nije vam se to dogodilo? Nema veze, pogledajte ovaj magični film i uživajte.

 | Autor:

1. BOŽIĆNO PRIJATELJSTVO (CHRISTMAS ON HOLLY LANE)

Sarah, Riley i Cat prijateljice su još od djetinjstva, a Božiće su provodile u Sarinoj kući. Kad odrastu, vrate se u Sarinu kuću kako bi je spasile, u nadi da će tako provesti još mnogo zajedničkih Božića.

 | Autor:

 

Photo: None

Komentari 0