Stars

Vidjeti Melaniju Trump u ovakvom izdanju skoro je pa nemoguće. Baš nas je iznenadila!

Iako je imala kontroverznih kombinacija, prva dama Amerike modni je uzor mnogima. Najugodnije je iznenađenje što je ovu kombinaciju lako iskopirati!

Melania Trump i njen suprug posljednje su dane proveli, između ostalog, u Floridi gdje su posjećivali žrtve uragana Michael. S obzirom da je u ovako teškim situacijama znala raditi strašne modne pogreške, Mnogi su očekivali da će Melania pohoditi žrtve u štiklama. Ipak, Melania nije napravila modni gaf.  Dapače, sve je iznenadila savršeno pogođenim outfitom.   | Autor: reuters/pixsell reuters/pixsell Melania se odrekla štikli i jakni s porukom te je izabrala ležernu kombinaciju prilagođenu situaciji. Uz crnu jaknu savršeno je iskombinirala uske sive traperice. Moramo uočiti da joj naprosto stoje kao salivene. U prvom planu ove kombinacije su vodootporne crne čizme popularnog brenda Timberland čija se cijena kreće oko 1600 kn. Traperice je, dakako, uvukla u čizme i stvar začinila širokim osmijehom. 

Možda vas zanima Melania iznenadila trendi štiklama, a mi smo pronašli jaaako slične Rubrika Moda Moda  | Autor: DPA/PIXSELL DPA/PIXSELL

Nije je omelo čak ni kad ju je suprug (očekivano, džentlmenski) ostavio bez kišobrana dok je razgovarao s novinarima. Dosad si zasigurno uočila da je ovaj jednostavni outfit vrlo lako kopirati pa ti ostavljamo prijedlog s kojim naprosto ne možeš promašiti u jesenskim i zimskim danima:  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Jakna - Stradivarius (379,90 kn); Hlače - Zara (229,90 kn); Cipele - Timberland (1599 kn)

 

Photo: DPA/PIXSELL

Komentari 0