Stars

Kaia Gerber otkrila je kako ju je mama Cindy Crawford šokantnim filmom pripremila za modnu pistu

Cindy Crawford legendarna je manekenka koja je modnim pistama i naslovnicama magazina žarila i palila godinama, a i dan danas se pamte njezine kampanje. Prelijepu manekenku, na neki način naslijedila je njezina kći Kaia Gerber. Kaia je ljepotu naslijedila od majke, a ona ju je i uvela u svijet mode i manekenstva. S majkom kao što je Cindy Crawford, Kaia Gerber imala istinski uzor u kojeg se mogla ugledati kada se počela baviti modelingom. I dok joj je majka nedvojbeno pomogla u karijeri, mlada manekenka je u jednom talk showu priznala da su je njezini savjeti ponekad i plašili.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia

Kaia je gostovala u The Tonight Showu s Jimmy Fallonom, a prisjetila se jedinstvene stvari koju njezina majka učinila za nju prije njezinog debija na pisti. “Sjećam se neposredno prije nego što sam krenula na svoju prvu modnu reviju, posjela me i natjerala cijelu našu obitelj da se okupi i pustila nam je video koji je bio kompilacija snimaka manekenki kako padaju na pisti”, rekla je Gerber. "Tako mi je dala do znanja: Ovo je najgori mogući scenarij koji ti se može dogoditi. Gledajući sam mislila: Nisam ni znala da možeš pasti na toliko različitih načina", našalila se Kaia. “Da kucnem u drvo, nikad nisam pala, možda me dovoljno prestrašila pa je to razlog". 

 | Autor: Pixsell/ Ik Aldama / DPA Pixsell/ Ik Aldama / DPA Foto: Pixsell/ Ik Aldama / DPA , Kaia Gerber VALENTINO Haute Couture Fall-Winter 2023

Geber je istaknula kako je oduvijek imala ambiciju postati manekenka, a roditelji su joj uvijek bili najveća podrška u svemu. Osvrnula se na majčinu karijeru i kazala kako misli da je veoma cool to što je uvijek bila ambiciozna i radila ono što je ona sama mislila da je najbolje. Pa bi se tako upustila i u projekte za koje su joj drugi govorili uništiti karijeru, no ona je vjerovala svom instinktu. Mladom modelu je mama Cindy, kaže, najveći uzor u poslu, kao i osoba kojoj se uvijek može obratiti s punim povjerenjem, bilo da je riječ o profesionalnom ili privatnom životu. 

Foto:  Pixsell /JLPPA / Bestimage, Kaia Gerber kod Jimmy Fallona | Autor: Foto:  Pixsell /JLPPA / Bestimage Foto: Pixsell /JLPPA / Bestimage Foto: Pixsell /JLPPA / Bestimage, Kaia Gerber kod Jimmy Fallona

Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepa ko i mama