Stars

Računalo je izračunalo koja je trenutačno najljepša žena na svijetu – sigurno znaš tko je ona

  • Ogledalce, ogledalce moje, najljepši na svijetu tko je?
  • OK, današnja verzija „ogledalca“ je jedan poseban računalni program koji prema idealnim mjerama lica mjeri simetriju
  • Nećemo okolišati: tituli najljepše žene svijeta može se veseliti slavni supermodel! 

Modna pista, naslovnice časopisa ili reklamne kampanje: Bella Hadid (23) danas je doista jedna od najtraženijih svjetskih modela. Jedan računalni software nedavno je izračunao da je Hadid i najljepša žena na svijetu. Njeno lice je nakon analize bilo najbliže takozvanom zlatnom rezu, principu savršenih estetskih proporcija. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Julian De Silva, voditelj stručne klinike za plastičnu kirurgiju pod imenom „Centre for Advanced Facial Cosmetic and Plastic Surgery“ u Londonu, uzeo je po povećalo brojna lica poznatih osoba te je s pomoću računalnog softwarea „Golden Ratio of Beauty Phi“ mjerio razmake između očiju, obrva, te simetriju nosa, usana i brade. Bella Hadid je osvojila prvo mjesto sa 94,35 posto skladnosti te je najbliža estetskom idealu koji se spominjao još u antičkoj Grčkoj. 

Možda vas zanima Ljepota joj ne blijedi: Cindy Crawford objavila fotku iz mladih dana Rubrika Stars Stars

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Na drugom mjestu najljepših žena nalazi se pjevačica Beyonce (92,44%), a slijedi glumica Amber Heard (91,85%) te pop-zvijezda Ariana Grande (91,81%) a onda Taylor Swift (91,64%) i model Kate Moss (91,05%). 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    sve to nakon silnih operacija koje je napravila na licu....nađite joj fotke prije pa pokažite!!!!!