Stars

Severina dobiva hejterske poruke i 'unfollowe' zbog torbice objavljene na Instagramu

  • Pjevačica se nikad ne boji spremno izraziti svoje stavove - tako je i slučaj ovaj put, s „Vaccinated“ torbicom
  • Što je naišlo na dosta negativnih kritika njezinih pratitelja koji očito nisu pobornici cijepljenja
  • Kao i posvuda u današnje vrijeme zametnula se rasprava "vaksera" i "antivaksera"

Gotovo svaka Severinina objava u komentarima ispod izazove različite rasprave, ali ovakvu još nismo vidjeli na njezinom Ig profilu. Severina je, naime, jučer objavila fotografiju na kojoj pozira s torbicom, no ne bilo kakvom. Naša uvijek modno, ali i društveno osviještena pjevačica, ovaj put je s modnim dodatkom prenijela i poruku. Na njenoj je torbici naime piše, „Vaccinated and ready to mingle“, što bi značilo „cijepljena i spremna za druženje“ - torbica je inače dizajn libanonske dizajnerice Sarah Beydoun za brend Sarah's Bag.

Severina skoro svakom svojom objavom izazove lavinu komentara, što nije nedostajalo ni ovaj put. Njeni prijatelji, ali i obožavatelji zasuli su je pozitivnim komentarima odobrenja, no ispod njene objave našlo se i mnogo „hejt“ komentara protivnika cjepiva koji se ne slažu sa Severininom - torbicom? Točnije, porukom na njoj.

Možda vas zanima Za oko nam je zapela Severinina Louis Vuitton torbica, model koji se ne viđa često kod nas Rubrika Moda Moda

Torbica Vaccinated je dio najnovije kolekcije Sarah Beydoun, a trenutno je jako popularna što nije neočekivano jer je u duhu vremena. Osim s porukom o cijepljenju ima i modela s natpisima "Prozac" i "Xanaks", "Happiness" (iako nije lijek, asocira da je prijateljstvo ljekovito), "Panadol"... Model "Vaccinated" kakav ima Severina prodaje se po cijeni od 295 dolara, a postoji u više kombinacija boja.

Neki su bili toliko razočarani da su odlučili otpratiti Severinin profil na Instagramu, jedna korisnica napisala joj je: „Svatko ima pravo na svoje mišljenje, a naše se ovdje razilazi. Sve naj ti želim.“, a druga „Seve, slusam te preko 20 godina... s ovom objavom si mi pala u očima... prodala se. Drugi su pak bili oduševljeni torbicom i njenim natpisom, a Severini su pružili podršku zbog ovog istupa: „Genijalna torbica i još bolja poruka“, #Severina žena ima preko 1.3 mil followera, a neki joj se tu prijete unfollowingom i briju na teorije zavjere, ovaj put #respect za Sevku!“. Čini se da je trenutno najveća rasprava u hrvatskom društvu podijelila i Severinine obožavatelje, a protivnicima cjepiva Severina je jasno dala do znanja da nije na njihovoj strani. Ili je to samo slučajni modno dodatak? Sumnjamo...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Beydoun (@sarahsbag)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JASMINA (@jasminainbelgrade)

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0