Stars

Prezabavno! Courtney Cox usporedila je slike svoje 15-godišnje kćeri i sebe u istoj dobi

  • Glumica Courtney Cox na svom je Instagramu usporedila prvi odlazak na školski ples nje i njezine kćeri Coco
  • Glumica se našalila kako je ona kao 15-godišnjakinja bila puno formalnija budući da se pojavila u haljini i dolčeviti
  • Objava majke i kćerin privukla je simpatije pratioca, a među brojnim komentatorima našle su se i tri slavne glumice

Glumica Courtney Cox na svom je Instagramu podijelila kolaž koji je izazvala opće oduševljenje kod njezinih pratitelja, ali i slavnih kolega. Objavu na kojoj možemo vidjeti glumičinu fotografiju iz mlađih dana te recentnu fotografiju njezine 15-godišnje kćer Coco, glumica je popratila idućim opisom: "Naši prvi formalni školski plesovi! Ne kažem da su se vremena promijenila, ali netko je malo više "formalan" od nekoga drugog. Očito je bilo malo hladnije u Alabami."

Možda vas zanima Nevjerojatna sličnost! Pogledaj, najstarija kći Mille Jovovich njezina je slika i prilika Rubrika Stars Stars

Ovom duhovitom opaskom Courtney je ukazala na to da je njezina kćer za odlazak na ples odabrala znatno atraktivniju kratku haljinu s naglašenim dekolteom. Glumica koja je odrasla u gradu Burlingtonu u Alabami za svoj je prvi ples odjenula čednu kombinaciju bijele haljine ispod koje je odjenula dolčevitu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Formal pictures but make it self timer

A post shared by Coco Arquette (@cocoarquette_) on

Pratiteljima, među kojima i njezinoj kolegici Mary McCormack, posebno je za oko zapela frizura koju je Courtney nosila kao petnaestogodišnjakinja. "Iznova ti zumiram kosu. Mislim ..... nevjerojatno" - napisala je Mary. A još dvije poznate dame nisu propustile iskazati koliko im se sviđa ova fotografija.Tako je glumica Kate Hudson ostavila niz srca, dok je Allison Janney dodala: "Ovo je za anale". Komičar John Bishop sjajno je zaključio kako je ova objava zorni prikaz "kruga života".

anketa | Autor: miss7 miss7

Podsjetimo, svoje jedino dijete, danas 15-godišnju kćer Coco, glumica je dobila u braku s kolegom glumcem Davidom Arquetteom. U lipnju prošle godine majka i kći oduševile su pratitelje fotografijom u istoj haljini. Naime, Coco je u majčinom ormaru pronašla  ljubičastu haljinu koju je slavna glumica nosila prije 21 godinu na premijeru filma "Zmijske oči".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Možda vas zanima WOW! Kći Cindy Crawford je za 18. rođendan kopirala slavno izdanje svoje majke. Kojoj bolje pristaje? Rubrika Stars Stars

Ponosna majka Courtney objavu je popratila idućim opisom: "Nisam netko tko čuva stvari, ali ovo je bila kupnja i pol. Još uvijek je divna haljina, čak i nakon 21 godinu". Majka i kći gaje iznimno blizak odnos, a o istom su progovorile za časopis People. "U stresnim situacijama majka mi jako mi pomaže. Naučila sam od nje kako da budem jača, strpljivija i bolja osoba", rekla je Coco, a njezina mama je dodala kako je uz nju naučila biti opuštenija i manje se zamarati prolaznim sitnicama.

 

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA
 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0