Stars

Otkrili su tajnu čudesne transformacije Adele, evo što je sve morala raditi kako bi smršavila 45 kilograma!

  • Svi pričaju o novoj liniji pjevačice Adele koja je uloženim naporima izgubila više od 45 kilograma
  • Obožavatelji smatraju kako izgleda kao sasvim druga osoba, a već su joj našli dvojnicu u američkoj glumici
  • Osim toga, ne jenjava ni interes za poseban režim prehrane koji je ovu vlasnicu brojnih Grammyja doveo do manekenske figure

Nakon što je objavila post na svom profilu na Instagramu povodom rođendana, britanska pjevačica Adele pokrenula je pravu lavinu komentara, a svi se odnose na isto – nevjerojatan gubitak kilograma i neprepoznatljivu figuru pjevačice. 

''Hvala vam za rođendansku ljubav. Nadam se da ste na sigurnom u ovo ludo vrijeme. Htjela bih zahvaliti svima onima koji riskiraju svoje živote kako bi nas spasili. Stvarno ste anđeli'', napisala je Adele uz svoj Instagram post.

Možda vas zanima Adele je pokazala svoju novu liniju nakon što je izgubila 45 kilograma, transformacija je nevjerojatna! Rubrika Stars Stars

I dok su mnogi zumirali fotografiju kako bi se uvjerili da je na fotografiji stvarno pjevačica, drugi su joj brže bolje već našli dvojnicu. Istaknuvši kako je pjevačica sada sasvim druga osoba fanovi su najviše zajedničkog u izgledu pronašli kod glumice Sarah Paulson. Dobitnicu Emmyja i Zlatnog globusa, zapazili smo već u američkoj seriji Jack and Jill a Sarah je zaigrala i u komedijama ‘’Što žene vole’’, K vragu i ljubav’’, te u dramama ‘’Na putu rata’’, ‘’Zloglasna Bettie Page’’ i ‘’Carol’’. Sličnost je zaista prisutna, zar ne?

 | Autor: Instagram/Shutterstock Instagram/Shutterstock

Iako Adele prakticira novi režim vježbanja i prehrane više od godinu dana, tek je posljednja fotografija koju je objavila na Instagramu, a na kojoj pozira u maloj crnoj haljini, raspametila više od 33 milijuna njezinih fanova. U pretposljednjoj objavi Adele je pozirala božićnom okruženju u prosincu prošle godine, a već tada su se mogli primijetiti rezultati novog životnog stila. Brojni fanovi primijetili su kako je i tada Adele izgledala puno sretnija i zadovoljnija u svojoj koži

Koja je tajna njezinog uspjeha?

Pjevačica je, više nego očito, stigla do svog cilja a svi se sada pitaju koja je tajna njezinog uspjeha. Prema pisanju stranih medija, ključna je Sirtuinska dijeta koju slavni obožavaju, posebno jer dozvoljava, pa čak i potiče, konzumiranje čokolade i vina
Ovaj režim prehrane podrazumijeva unos namirnica koje obiluju aktivatorima enzima sirtuina, odnosno potiču njihovo nastajanje. Sirtuini su vrsta proteina koji štite stanice našeg tijela od umiranja ili od upale tijekom bolesti.

Možda vas zanima Nakon rastave braka Adele tugu liječi vježbanjem i izgleda bolje nego ikad! Rubrika Stars Stars

U ovoj vrsti prehrane koji su osmislili poznati britanski nutricionisti Aidan Goggins i Glen Matten tako se potiče na konzumaciju zdravih namirnica kao što su jabuke, citrusno voće, peršin, kapare, borovnice, zeleni čaj, soja, jagode, kurkuma, maslinovo ulje, crveni luk, rukola, kelj i druge. S vremenom ova dijeta potiče na mijenjanje prehrambenih navika, koje bi, osim do mršavljenja, trebale dovesti do jačanja imunološkog sustava, obnavljanja zaliha vitamina te prevencije cijelog niza bolesti. 
Unos kalorija kontrolira se na 1000 u prva tri dana, zatim se povećava na 1500 uz dodavanje zelenih sokova i ‘’sirtfooda’’. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer 2019 💫

A post shared by Adele (@adele) on

Kao dvije vrlo važne i ukusne namirnice navode se čokolada i crno vino, a vjerujemo kako je Adele u njima posebno uživala. No, pjevačica je uz novi režim prehrane slijedila i upute za vježbanje svog trenera Joe Wicksa. 

Ovog šarmantnog gurua za tjelovježbu ali i prehranu pod imenom ‘’The Body Coach’’ možeš zapratiti i ti. Njegov plan zasnovan je na treninzima visokog intenziteta ne dužim od 35 minuta, a nagrada su ukusni i zdravi obroci

"Intervalni trening visokog intenziteta znače opterećenje svog tijela koliko god želite 30 sekundi, a zatim odmaranje 30 sekundi. Ako ga pratite uz najbolju hranu, onda je to siguran način da pomognete sagorjeti masnoću i stvorite sjajan osjećaj’’, izjavio je Joe za strane medije. 

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0