Stars

Romantična strana ovogodišnjeg Oscara: Ovo su najslađi parovi s crvenog tepiha!

  • Osim toga tko će imati kakvu haljinu (ili hlače) posebno nam je zanimljivo pratiti i koja će se zvijezda s kime pojaviti na crvenom tepihu na dodjeli najvažnije filmske nagrade 
  • Ova godina bila je prepuna već dobro poznatih nam holivudskih parova
  • Evo najslađih parova s crvenog tepiha!

Mia Kunis i Ashton Kutcher (aka Jackie&Kelso)

Mia i Ashton, koje volimo još otkako su bili Jackie i Kelso u Ludim 70-ima, oduševljavaju i dan danas gdje god se pojave. Iako ni jedan ni drugi nisu čekali kipića, svejedno su krali pažnju na crvenom tepihu jer - gdje ovako slatki i zgodni nisu mogli proći neprimjećeno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Javier Bardem i Penelope Cruz

Za mnoge žene jedan od najljepših muškaraca na svijetu i za mnoge muškarce jedna od najljepših žena na svijetu, španjolski power couple Javier Bardem i Penelope Cruz zabljesnuli su na crvenom tepihu. Iako kući nisu odnijeli Oscara, svejedno su ušli u povijest jer je ovo prvi puta da je jedan par bio nominiran iste godine, on za najboljeg glumca u filmu “Being the Ricardos", a ona za najbolju glumicu u filmu “Parallel Mothers”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Kourtney Kardashian i Travis Baker

Reality zvijezda Kourney Kardashian i bubnjar benda Blink 182 mjesecima pune portale svojim izljevima nježnosti u javnosti. Par koji se ponaša poput zaljubljenih školaraca nije se libio svoju ljubav pokazati ni na crvenom tepihu i upravo su nam zato toliko i slatki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Kristen Stewart i Dylan Meyer 

Kristen Stewart ove je godine po prvi puta nominirana za prestižnu nagradu Oscara, a na crvenom tepihu pažnju plijenila svojim neuobičajenim outfitom. Uz nju je bila i djevojka Dylan Meyer, a zajedno su izgledale prekrasno.

Will Smith i Jada Pinkett Smith

Prije nego je iznenadio čitavu publiku i gledaoce napadom na voditelja radi šale na račun njegove žene, Will Smith i Jada Pinket Smith izdominirali su crvenim tepihom na još jednim Oscarima. Will Smith je kasnije osvojio i Oscara za najboljeg muškog glumca te se ispričao Akademiji i gledateljima kazavši kako, baš poput uloge koju je igrao, je čovjek koji mora štitit svoju obitelj. Je li pretjerao ili ne prosudi sama, ali svakako zaslužuju mjesto na ovoj listi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UpscaleHype (@upscalehype)

 

Photo: Instagram Screenshot
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    😃 ima ljepotica