Stars

Nina Badrić okupila brojne poznate na svom najvećem koncertu u karijeri

  • Sinoć je u zagrebačkoj Areni pjevačica Nina Badrić održala koncert kojim je obilježila svoju dugogodišnju karijeru
  • Nina je zablistala u kombinacijama koje potpisuje Juraj Zigman, a pratile su je plesačica plesnog centra Tala
  • Na pozornici su se Nini pridružile Divasice, Stoka i Emilija Kokić, a mnoge poznate osobe bile su i u publici

Danima smo mogli čuti najave kako Nina Badrić priprema spektakularan koncert povodom Dana žena u zagrebačkoj Areni, ali i kao krunu svoje dugogodišnje karijere. Tisuće ljudi sinoć je nestrpljivo čekalo početak koncerta na kojem je Nina zablistala u kostimima s potpisom Juraja Zigmana. Prvi na redu je bio crni kombinezon čiji je gornji dio čini kožnati korzet te šljokičasti plašt, a cijelu kombinaciju je obogatila crnim štiklama te štapom koji joj je poslužio kao rekvizit. 

 | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell

Nina se presvukla i u crveni šljokičasti kombinezon i sako s resicama, a na pozornici su joj se priključili i gosti iznenađenja. S Emilijom Kokić otpjevala je njihov zajednički hit ''Ja sam vlak'' iz 1996. godine, a priključio joj se i ženski bend Divas, inače Ninine dobre prijateljice, te reper Stoka. Cijelo vrijeme iza Nine plesalo je 18 plesača iz plesnog centra Tala za čiju je koreografiju bila zadužena Larisa Lipovac.

 | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell

Nina je otpjevala svoje najpoznatije pjesme, ali i novu pjesmu ''Da biram'' koja je izdana netom prije koncerta. Uoči samog početka spektakla, Nina je na svoj Instagram profil stavila fotografiju prepune Arene te kratko i jasno napisala: ''Idemo, Zagreb''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Uživanje u Nininim bezvremenskim hitovima nisu propustile ni osobe s naše javne scene kao što su Lana Jurčević, Luka Nižetić, Nevena Rendeli, Ana Maras Harmander, Ljupka Gojić Mikić, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, Anja Alavanja Romac, Ana Miščević i brojni drugi. 

 | Autor: miss7/Instagram miss7/Instagram

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.  



 
Photo: Matija Habljak/Pixsell

Komentari 0