Stars

Modni izvještaj s Grammyja: Taylor Swift u glamuroznoj haljini, Dua Lipa oduševila izazovnim izdanjem

  • Pandemija nije uspjela sasvim omesti 63. svečanu dodjelu glazbenih nagrada Grammy koja se održala sinoć u Los Angelesu
  • Bilo je tu nastupa o kojima se pričalo, a dvije dame kao rekorderke upisale su se u povijest prestižnih nagrada
  • Jedna od njih, Taylor Swift, posebno je oduševila svojim prpošnim i osvježavajućim izdanjem, a puno se govorilo o seksi outfitu britanske pjevačice Dua Lipe

Svečana dodjela Grammy nagrada (63. po redu) održana je sinoć u Los Angelesu, a kako je bilo za očekivati, ceremonija se zbog uvjeta pandemija odvila u kombinaciji od ranije snimljenih izvedbi i javljanja uživo te bez uobičajene publike. No, usprkos prilagođenom programu nije nedostajalo zanimljivosti. Beyonce je tako oborila rekord kao najnagrađivaniji ženski i općenito izvođač u povijesti (28 osvojenih Grammyja), Taylor Swift je postala vlasnica još jednog rekorda, a nastupi i toalete na jednom od najiskričavijih crvenih tepiha postale su predmet rasprava na društvenim mrežama.

Možda vas zanima Suze na dodjeli Grammyja - Demi Lovato je rasplakala sve, Alicia Keys jedva uspjela održati govor Rubrika Stars Stars

Osim Beyonce, koja se okitila glazbenim kipićem i to za najbolju snimku 'Brown Skin Girl' koju je podijelila sa svojom devetogodišnjom kćeri Blue Ivy, slavili su reper Kanye West te pjevačica Billi Eilish. West je dobio nagradu za svoj gospel album 'Jesus is King', dok je Eilish osvojila nagradu za svoju temu iz najnovijeg filma iz sage o Jamesu Bondu 'No Time to Die'.

Taylor Swift u povijest prestižnih glazbenih nagrada upisala se kao prva izvođačica kojoj je pošlo za rukom tri puta odnijeti nagradu za najbolji album godine. Ovaj put nagrađena je za album ‘Folclore’ koji je nastao u karanteni.

Prezabavno! Pogledaj kako su Brad Pitt, Sandra Bullock, Taylor Swift i druge zvijezde izgledale na maturalnoj

Haljina u kojoj je Taylor Swift primila nagradu ocijenjena je kao jedna od najglamuroznijih, a riječ je u kratkoj haljini Oscara de la Rente s mnoštvom apliciranog cvijeća. Osvježavajuć i elegantan outfit upotpunila je sandalama nježne pastelno ružičaste boje s potpisom Christiana Louboutina.

No, svjetlucavim izdanjem posebnu pozornost privukla je i britanska pjevačica Dua lipa koja je uskočila u haljinu takozvanog leptir dizajna s ružičastim kristalićima

Ovaj plesni trening uz glazbu Dua Lipe pomoći će ti da budeš fit i sretnija

‘’Haljinu je za mene napravio Versace. Obožavam je, osjećam se kao princeza’’, izjavila je pjevačica sa šest nominacija te osvojenim Grammyjem za najbolji pop vokalni album. 

No, posebno oduševljenje gledatelja izazvala je tijekom nastupa na svečanosti u seksi i oskudnom ružičastom kompletiću koji je isticao njezinu vitku liniju i beskrajno duge noge. Njezin nastup dojmio se i stilista za kosu Crisa Appletona koji je isječke zavodljivog performansa objavio i na svom profilu. 

Megan Thee Stallion kući je otišla s tri osvojena Grammyja, uključujući Grammy za najbolju novu umjetnicu a mnogi su pričali I o njezinoj vrlo upečatljivoj toaleti od satena s predimenzioniranom mašnicom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINA SNOW (@theestallion)

Trosatnom spektakl svojim nastupima uveličali su i Taylor Swift, korejski pop band BTS, zatim Megan Thee Stallion, Eilish, Harry Styles, latino zvijezda Bad Bunny i country pjevačica Mickey Guyton.

U  novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirali su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0