Stars
Maja Šuput u lovu na tartufe u Istri

Maja Šuput iznenadila je sve u neočekivanom lovačkom izdanju u Istri. Evo što je lovila...

  • Maja Šuput iznenadila je brojna pratitelje svojim najnovijim modnim izdanjem
  • Pjevačica je objavila fotografije lova na tartufe u Istri, a za to se prigodno sredila
  • Otkrila je da je lov bio uspješan i da je izlet bio taman po njezinoj mjeri 

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput objavila je fotografije sa izleta u Istri, gdje je sa suprugom Nenadom Tatarinovim bila u pravoj maloj pustolovini, lovu na tartufe. 

„Danas sam bila prvi put u lovu na tartufe. Lov je bio super uspješan pa smo ulov i pojeli. Izlet po mojoj mjeri.“, napisala je pjevačica uz objavu na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Naravno, Maja ne bi bila Maja da za ovu priliku nije pazila na outfit (koji su brojni pratitelji pohvalili). Nosila je maslinasto zelenu lovačku jaknu, crne kožne hlače te crne čizme s debelim đonom. Uz to je nosila tamnozeleni lovački šešir te crvenu mini torbicu. Make up je bio usklađen s cijelim izgledom, a posebno se istaknuo žarko crveni ruž za usne, koji je bio usklađen s bojom torbice. 

„Majo svaka čast , prava si , možeš u lov i obilazak prirode!“, bio je tek jedan od pozitivnih komentara pratitelja, dok su se neki našalili te komentirali: „Kekec u lovu“, „Gdje je puška za lov?“ ili „Tako skockana za šumu“…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Photo: Instagram@gisou
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ...a tartufi inače trče pa ih treba loviti....svašta