Stars

Lejla i Judita zablistale su na crvenom tepihu u dizajnerskim haljinama, a Jelena je bila čarobna u Zari

  • Na otvorenju 25. Sarajevo Film Festivala pažnju su u raskošnim i glamuroznim haljinama plijenile tri domaće dame
  • Lejla Filipović zasjala je u cvjetnoj kreaciji Studija Kaftan, a Judita Franković Brdar u za ovu posebnu priliku krojenoj haljini eNVy rooma
  • Producentica Jelena Veljača nije se odlučila na dizajnersku kreaciju, već je svoju haljinu pronašla u Zari

U Sarajevu je sinoć otvoreno 25. izdanje Sarajevo Film Festivala, a otvorenje su pohodile i domaće zvijezde među kojima su se svojom pojavom istaknule Lejla Filipović, Judita Franković Brdar i Jelena Veljača. Tri dame odlučile su se za duge glamurozne haljine u kojima se plijenila pažnju okupljenih. Koja je po tebi najbolje odabrala?

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Nesnosne vrućine još uvijek traju, ali mi znamo nekoliko trikova kako ćeš se rashladiti Rubrika Life&style Life&style

Lejla Filipović

 

Bivša miss Hrvatske Lejla Filipović na otvorenju se pojavila u raskošnoj cvjetnoj toaleti koju potpisuje sarajevski Kaftan Studio. Za svoje glamurozno izdanje primila je niz komplimenata i izazvala opće oduševljenje prisutnih. Njezin suprug Tarika u čijoj se pratnji pojavila na otvorenju odlučio se na hrabro modno izdanje u kojem je spario prugaste i točkaste uzorke.

 | Autor: Instagram/Zara Instagram/Zara

Judita Franković Brdar

 

Glumica Judita Franković Brdar na crvenom je tepihu pažnju plijenila u kraljevsko plavoj kreaciji domaćeg modnog dvojca eNVy room. Judita je inače ambasadorica ovog brenda te ne čudi što su dizajneri specijalno za nju kreirali ovu elegantnu haljinu otvorenih leđa i naglašenih rukava.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Wow i u 40-ima! Ovih 10 poznatih Hrvatica oduševilo nas je svojim fotkama s plaže Rubrika Stars Stars

Jelena Veljača

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sarajevomonamour

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Jelena Veljača ovog se puta nije odlučila na dizajnersku kreaciju već je sarajevskim crvenim tepihom prošetala u Zarinoj haljini. Ova duga haljina od satinirane tkanine s naglašenim V izrezom trenutno je dostupna po cijeni od 549,90 kuna. A kako je sama navela na svom Instagramu, producentica se nije odlučila izgled upotpuniti torbicom torbi već je umjesto nje jednostavno ponijela mobitel čija je zaštitna maskica odgovarala boji haljine.

 

 

 

 

 

Photo: Instagram/Zara
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mate00

    Tarik može ravno u cirkus. Jelena Kreveljača izgleda ko čovječja ribica.