Stars

Kako je Naomi Campbell izgledala prije 25 godina?

Iako se već neko vrijeme nalazi u petom desetljeću, na izgledu bi joj pozavidjele i duplo mlađe kolegice

Naomi Campbell može zaboraviti na skromnost i pohvaliti se titulom jednog od najpoznatijih supermodela svih vremena. Crna pantera, kako joj vole tepati u svijetu mode, danas ima 46 godina, ali svojom ljepotom i dalje dokazuje da je s punim pravom tri desetljeća uvjerljivo vladala modnim pistama. 

Podsjetimo, 2010. godine sve je šokirala objavivši kako odlazi u mirovinu zbog zdravstvenih problema. Stres, neujednačena prehrana i brz tempo života uzeli su danak te je manekenka zbog artritisa vrtoglavo visoke potpetice zamijenila udobnijom obućom.

No, čini se kako je ljubav prema modi prevladala pa je umjesto potpunog povlačenja odabrala nešto laganiji tempo. I dalje je zaštitno lice brojnih kampanja, a to ni ne čudi kada znate da ova temperamentna ljepotica izgleda identično kao i prije više od dva desetljeća.

Naime, na Instagramu je objavila impresivnu fotografiju koja to i dokazuje.

 

#mood : #then and Now @gap ❤👊🏾#regram @tytryone #stevenmeisel

A photo posted by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

"Onda i sad", napisala je u opisu fotografije na kojoj je Naomi prije točno 25 godina i danas,a oduševljeni obožavatelji nisu propustili priliku komentirali kako uopće ne stari te da izgleda fantastično. Poveznica ovih fotografija je Steven Meisel pred čijim je objektivom u oba slučaja manekenka pozirala.

No osim mladolikog izgleda Campbell se prisjetila i samog početka karijere, kada je u dobi od tek sedam godina glumila učenicu u spotu Boba Marleya.

Ovu fotografiju je iz privatnog albuma izvukla kako bi se prisjetila i čestitala rođendan toj velikoj glazbenoj legendi, jamajčanskom pjevaču, tekstopiscu i gitaristu.

Photo: Getty Images

Komentari 0