Stars

Jennifer Lopez udala se za Bena Afflecka u ove dvije vjenčanice, koja je ljepša?

  • Tri mjeseca nakon proglašenja zaruka Jennifer Lopez i Ben Affleck službeno su se vjenčali 
  • Pop zvijezda podijelila je vijest u svom newsletteru On the JLo 17. lipnja, otkrivajući da su svoje "Da" izrekli na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu dan ranije 
  • Za posebnu prigodu, glumica je nosila zadivljujuću haljinu Zuhaira Murada koja je doista učinila trenutak još posebnijim, ali i još jednu haljinu iz starog filma

U najnovijoj Instagram objavi, Jennifer Lopez pokazala je svoj novi vjenčani prsten. Dan ranije, jedan od najpoznatijih parova na svijetu, poznat kao "Benifer", oženio se na 'zabavnoj i ležernoj' ceremoniji u slavnoj A Little White Wedding Chapel u Las Vegasu. Jennifer je podijelila selfie iz kreveta gdje se po prvi put mogao vidjeti potpuno novi nakit na njezinom lijevom prstenjaku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

U svom newsletterru On The JLo, pjevačica i glumica koja se potpisala kao 'Gđa. Jennifer Lynn Affleck', podijelila je detalje s vjenčanja, kao i nekoliko spontanih fotografija. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Jennifer je nosila ove dvije vjenčanice na vjenčanju s Benom Affleckom, koja je ljepša?

Jennifer Lopez nosila je dva različita looka za svoje vjenčanje u Las Vegasu s Benom Affleckom.  

Jennifer Lopez i Ben Afflec kupili su zajedničku kuću Možda vas zanima Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su kuću, kako izgleda njihovo ljubavo gnjezdašce? Rubrika Life&style Life&style

Glumica i pjevačica je odlučila imati "nešto staro i posuđeno" pa je nosila  haljinu iz jednog "starog filma". “Imam ovu haljinu toliko godina i samo sam je čuvala, čuvala, čuvala, a sada je nosim na dan svog vjenčanja”, otkrila je Lopez dok je pokazivala klasičnu haljinu u emotivnoj snimci koju je podijelio njezin frizer Chris Appleton.

Za posebnu prigodu, glumica je nosila još jednu prekrasnu haljinu dizajnera Zuhaira Murada iz njegove vjenčane kolekcije za proljeće 2023, međutim fotografije u njoj još nismo vidjeli.

 | Autor: Zuhair Murad Zuhair Murad Haljina koju je nosila Lopez iz Muradove kolekcije za proljeće 2023.

Vjenčanica ima dekolte s otvorenim ramenima, duge čipkaste rukave i korzet te se elegantno ulijeva u šlep s ribljim repom, a nadopunjena je pripadajućim velom s čipkastim rubom. 

5 strogih pravila kojih se svi muškarci Jennifer Lopez moraju držati u vezi

Jennifer je u emotivnoj objavi napisala:  'Dakle, s najboljim svjedocima koje možete zamisliti, haljinom iz starog filma i jaknom iz Benova ormara, pročitali smo vlastite zavjete u maloj kapelici i dali jedno drugome prstenje koje ćemo nositi do kraja života. Imali su čak i Bluetooth za (kratki) marš niz prolaz. Ali na kraju je to bilo najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli zamisliti. Jedno o kojem smo davno sanjali i jedno koje smo ostvarili... Najbolja noć u našim životima."

Podsjetimo se, Ben Affleck je prije 20 godina zaprosio Jennifer s 6,10-karatnim blistavo brušenim ružičastim dijamantom Harry Winstona procijenjenim na 2,5 milijuna dolara. Iako tada nisu uspjeli doći do oltara, Affleck je drugi put uspio nadmašiti taj prsten i u travnju je zaprosio s prirodnim zelenim dijamantom od 8,5 karata s dva bijela dijamanta u obliku trapeza.

 | Autor: Instagram/@tombachik Instagram/@tombachik Drugi zaručnički prsten

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0