Stars
Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčanje

Jennifer Lopez i Ben Affleck zablistali su na spektakularnom vjenčanju na prekrasnom imanju u Georgiji

  • JLo i Ben već su se vjenčali u Las Vegasu sredinom srpnja, ali jučer su se vjenčali „službeno“,  uz nazočnost prijatelja i obitelji
  • Druga ceremonija vjenčanja u subotu navečer izgledala je doista kao iz bajke... on je izgledao sjajno, ali ona... vauuu!
  • JLo nosila veličanstvenu bijelu vjenčanicu Ralpha Laurena s dugim, dugim šlepom, otprilike 6 metara 

Kada je Lopez prošlog mjeseca u svom biltenu 'On the JLo' otkrila da su se ona i Affleck vjenčali u kapelici 'A Little White Wedding' u Las Vegasu, glumica i pjevačica napisala je kako je kasnonoćna ceremonija bila „upravo ono što smo željeli“. Dodala je da je “na kraju to bilo najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli zamisliti. Jedno o kojem smo davno sanjali i jedno koje smo ostvarili... vrlo, vrlo davno.“ 

Ben Affleck i Jennifer Lopez Možda vas zanima Na spektakularnom vjenčanju JLo i Bena Afflecka ipak neće biti jedne bitne osobe - iako je pozvana Rubrika Stars Stars

Međutim, jučer su JLo i Ben imali raskošno 'bijelo vjenčanje' kako bi svoju ljubav "dok ih smrt ne rastavi“ proslavili sa svojom obitelji i prijateljima. 

Gosti su bili odjeveni potpuno u bijelo na Affleckovom imanju od 87 hektara izvan Savannaha. Pripreme za veliku proslavu uključivale su šator na imanju s bijelim stolcima postavljenim za goste okružene zelenilom i bijelim cvijećem, potpuno bijeli klavir, elegantne stolove postavljene na doku uz rijeku i platformu za vatromet. Svi ukrasi i cvijeće bili su bijele boje. 

Izvor je za PEOPLE u petak rekao da su Affleck i Lopez imali isplaniran izvanredan vikend slavlja, uključujući "zabavu prije vjenčanja, ceremoniju i... puno zabave nakon toga".

Neke od prisutnih zvijezda bile su Affleckovi dugogodišnji prijatelji Matt Damon i njegova supruga Luciana, redatelj Kevin Smith i njegova supruga Jennifer, glumac Jason Mewes i njegova supruga Jordan Monsanto te vrhunski holivudski agent za talente Patrick Whitesell i njegova supruga, model i glumica Pia Mlinar.

Lopez je nosila bijelu haljinu Ralph Lauren koja je rađena za nju po mjeri (i u kojoj je izgledala poput princeze) s dugim, lepršavim šlepom i velom na subotnjoj ceremoniji, s Affleckom u smokingu s bijelim sakoom i crnim hlačama. Fotografije ih prikazuju kako hodaju bijelim prolazom praćeni svojom djecom. Popularni podcaster i životni trener Jay Shetty vodio je ceremoniju.

Jennifer Lopez Možda vas zanima JLo u neobaveznom outfitu: ludo šarena trenirka s potpisom + birkinica u koju sve stane Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Valjda ce biti duze u braku..