Stars

Je li se to Justin Bieber zaista zaručio?

I ne, nije sa Selenom Gomez s kojom je Bieber bio u on/off vezi godinama

Vijest o tome da se Justin Bieber zaručio doslovno je slomila Internet. A polovično je i toliko šokantna jer se to dogodilo s 21-godišnjom manekenkom i influencericom Hailey Baldwin. Naime, ovo je drugi put da se par hoda, a svima se činilo kao da se radi samo o neobaveznom viđanju (kakvo je bilo i prvi put) iako su sve češće viđeni zajedno za praznike, kako putuju, idu po restoranima...

 

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Krenimo redom - Biebs i Hails se znaju otkad su bili vrlo mladi, kada su bili i najbolji prijatelji. Zatim su se u 2014. nakratko spetljali (bili su vrrrrlo viđeni po društvenim mrežama!), a zatim i izjavili da nisu bili u vezi. Tada su se i prestali družiti... do nedavno, kada su obnovili prijateljstvo, a zatim se to, očito, pretvorilo i u nešto više. 

Hailey i Justin su navodno jednostavno shvatili da vole provoditi vrijeme jedno s drugim jer se uvijek jako dobro zabavljaju. Njegovi prijatelji je opisuju kao jako dragu osobu koja se fantastično dobro slaže sa svim njegovima, a pritom je i jako uključena u crkvu u koju Justin ide - što je njemu iznimno bitno otkad je pronašao novi put u vjeri. Do zaruka je, pak, došlo na putu u Bahame, na kojem su još uvijek, tijekom večeri plesanja salse. Prema očevicima, Justinov tjelohranitelj je u jednom trenu naredio svima da sklone mobitele jer će se nešto posebno dogoditi, a onda je navodno Justin zaprosio Hailey pred svima, usred plesnog podija. Dosta slatko, zar ne?

Izvori bliski Justinu, pa i njegov otac, otkrivaju kako je Justin bio izvanserijski sretan otkad se viđa s Hailey, s kojom se između ostaloga zaista dugo poznaje, pa u jednu ruku zaruke i nisu bile toliko neočekivane  -njegov sin želi tu sreću jednostavno želi zadržati! E, pa, što više reći osim - nadamo se da će im uspjeti!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0