Stars

Jamie Lee Curtis podijelila je dosad neviđene fotografije iz svog djetinjstva, uz jednu važnu poruku

  • U iščekivanju Oscara, najnoviji Instagram post slavne glumice Jamie Lee Curtis pravi je dragulj
  • Na jednoj od fotografija je tinejdžerica Curtis, bezbrižna na klizalištu iz 70-ih, s cigaretom u ruci
  • Na preostale dvije fotke možemo vidjeti kako je poznata glumica izgledala kao beba i kao dijete u društvu obitelji

Jamie Lee Curtis ima sjajnu godinu – nedavno je objavljena vijest da je film u kojem glumi, 'Sve u isto vrijeme', vodeći u nominacijama za Oscara 2023., s čak 11 nominacija, uključujući i onu za najbolji film. Usred buke o Oscarima na društvenim mrežama, Curtis je odvojila vrijeme da podijeli nekoliko fotografija iz djetinjstva. Posebno je upečatljiva slika iz još jednog uzbudljivog razdoblja u njezinom životu: tinejdžerskih godina. Zvijezda je oduševila obožavatelje slikom rolanja iz 70-ih godina.

Sharon Stone, film Fatalna privlačnost Možda vas zanima Sharon Stone otkriva da je Hollywood pun ženomrzaca, pohvalila je samo dvojicu slavnih glumaca Rubrika Stars Stars

Post je zapravo bio ponovno dijeljenje s Lost Canyons LA, accounta koji dijeli isječke povijesti, glazbe, umjetnosti i mode iz Laurel Canyona i drugih kultnih zajednica Los Angelesa.

Na prvoj od tri fotografije, na mjestu koje izgleda kao klizalište, mlada Curtis smiješi se u kameru u bejzbol majici 'Crosby's Killers', zvonolikim trapericama i štitnicima za koljena. Također drži cigaretu u ruci. Prilikom ponovnog dijeljenja objave - zajedno s kratkom poviješću glumice - Curtis je dodala još jedan komentar: 'NEMOJ PUŠITI!'

Druge dvije fotografije prikazuju bebu i malo dijete Curtis s njezinom obitelji —roditeljima Tonyjem Curtisom i Janet Leigh, kao i njezinom starijom sestrom Kelly Curtis. Obožavateljima su se svidjele sve fotke. 

„Čini se da je svako dijete imalo tu frizuru u 60-ima!! Znam da moja mama sigurno jest!“, komentirala je jedna osoba. „To su štitnici za koljena za mene....“, dodao je drugi. “OMG! '60-e. Ova fotografija je mogla biti snimljena u mojoj kući“, napisao je netko treći.

Snimka je definitivno u rangu uz ostale najdraže uspomene Jamie Lee Curtis, uključujući onu iz njezinih dana i frizure poput Jane Fonde, jezivu fotku u kadi koja je odala počast 'Noći vještica' i uspomenu na film 'Ona hoće najbolje' s Johnom Travoltom, koji je donio svu nostalgiju za aerobikom 80-ih.

Ako je jedna stvar sigurna, to je da je Curtis živjela vrlo ispunjenim životom - i nastavlja to činiti. Njoj i njezinim glumačkim kolegama (uključujući njezinu kolegicu Michelle Yeoh) želimo svu sreću na nadolazećoj dodjeli Oscara, a u međuvremenu jedva čekamo vidjeti koju će još uspomenu podijeliti s nama.

Sandra Bullock Možda vas zanima Sandra Bullock neće se, izgleda, više nikad udati. Evo što glumica kaže o tome... Rubrika Stars Stars
Photo: Pixsell/Reuters

Komentari 0