Stars

Izabel Kovačić u glamuroznom blagdanskom izdanju pokazala luksuznu torbicu

Jedna od najpopularnijih WAGS-ica, Izabel Kovačić, pokazala je svoje blagdansko izdanje i izgleda sjajno...

Izabel Kovačić, supruga uspješnog nogometaša Matea Kovačića, jedna je od najomiljenijih hrvatskih WAGS-ica. Osim domaćih obožavatelja, prate ju brojni Španjolci, a novi fanovi su definitivno i Britanci. Upravo tako, lijepa Izabel, koja je sada i uspješna poduzetnica te jedna od osnivačica brenda Lunilou, stekla je nevjerojatnu brojku od čak 421 tisuća pratitelja na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Upravo tamo Izabel često s obožavateljima dijeli male trenutke iz svoje svakodnevnice te brojne modne kombinacije koje uistinu vješto slaže. Nema sumnje da je prava modna inspiracija! Danas nas je oduševila svojim blagdanskim izdanjem. U kasnim prijepodnevnim satima podijelila je sliku modne kobinacije i - pokorila Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Izabel je odjenula dugu, tamnoplavu satensku haljinu koju je iskombinirala s blijedoružičastim klasičnim modelom Chanel torbice. U prvom planu je, osim spektakularne figure, i njena bujna kosa te pune usne i neutralan make up. U samo nekoliko minuta njen profil preplavili su komentari obožavatelja koji se mahom dive stilu predivne WAGS-ice. ''Predivna si, Bella.'' - samo je jedan od komentara koji se nižu na raznim jezicima.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Cijene torbica, na stranici Shop Style, kreću se od 3900 do 4900 dolara.

S obzirom na to da je protagonistica slike definitivno roza torbica, pokušali smo pronaći model i cijenu. Identični model, pak, nismo uspjeli naći, ali cijene sličnih torbica kreću se od (približno) 25 300 kn pa sve do (približno) 31 500 kn. Ozbiljno visoka moda, zar ne?

 

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0