Stars

Internet je srušen? Beyoncé objavila dvije pjesme koje najavljuju novi album - poslušaj ih!

  • Beyoncé je ponovno zapalila internet i ostavila obožavatelje, od milja zvane Beyhive, u pozitivnom šoku
  • U potezu koji je iznenadio cijelu glazbenu industriju, Beyoncé je najavila svoj novi studijski album, ali i dvije pjesme s nadolazećeg albuma
  • Glazbena diva je najavu albuma objavila preko kreativne reklame za Super Bowl
  • Pročitaj više: Beyoncein 'opasno dobar' novi look inspiriran je kultnim filmovima

Glazbena diva i jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, Beyoncé, najavila je novi, dugo očekivani album, pod nazivom "Act II" i to za vrijeme trajanja najpopularnijeg sportskog događaja u Americi, Super Bowla. Zvijezda je šokirala obožavatelje, a i ostale, a mnoge i učinila vrlo sretnima jer već dugo traje to iščekivanje novog albuma.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Beyoncé je album najavila na zanimljiv način, putem reklame za Verizon (telekomunikacijska tvrtka). Reklama je nazvala "Can’t B Broken", a prikazuje Beyoncé koja pokušava "srušiti internet". U ulozi njezinog osobnog asistenta, nalazi se glumac Tony Hale. Novi album će biti drugi dio njezinog projekta "Renaissance" , a izaći će 29. ožujka. Beyoncé je uz najavu albuma, objavila i dvije pjesme, "Texas Hold 'Em" i "16 Carriages". 

Foto: Instagram @beyonce, kaubojski outfit s dodjele Grammyja | Autor: Instagram @beyonce Instagram @beyonce Foto: Instagram @beyonce, kaubojski outfit s dodjele Grammyja

Možda vas zanima Svi će nadolazeće jeseni nositi Crème Brûlée Blonde boju kose - trend koji je Beyoncé već isprobala Rubrika Beauty Beauty

Kao što se već pričalo, Beyoncéina inspiracija za najnoviji album dolazi iz country glazbe, a nagađanja o ljubavi između pjevačice i countryja su se dodatno pojačala kada je na dodjeli glazbene nagrade Grammy viđena kako nosi kaubojski šešir. Porijeklom iz Houstona u Teksasu, Beyoncéina ljubav prema južnjačkim korijenima posebno je izražena u pjesmi "Texas Hold 'Em" u kojoj pjeva o svom gradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

U pjesmi "16 Carriages", koja traje gotovo četiri minute, a koju obožavatelji već nazivaju njezinom najboljom pjesmom ikada, glazbenica se dotaknula svog života i odrastanja. Otkriva kako joj je teško palo napuštanje doma kako bi započela svoju karijeru u ranoj dobi, gubljenje "nevinosti", suočavanju s očevom nevjerom, ali i životu na turneji tijekom koje je majka troje djece.

Foto: Instagram @beyonce, naslovna fotografija za pjesmu 16 "Carriges" | Autor: Instagram @beyonce Instagram @beyonce Foto: Instagram @beyonce, naslovna fotografija za pjesmu 16 "Carriges"

Hoće li Beyonce srušiti internet, tek ćemo vidjeti, ali danas traje "borba" za medijsku prevlast između dvije prijateljice, i trenutno dvije najpopularnije glazbenice na svijetu, Beyoncé i Taylor Swift.

Beyonce Možda vas zanima Slojevi koji nježno uokviruju lice frizura su koja u trenu skida nekoliko godina Rubrika Beauty Beauty
Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    hit