Stars

I oni su pokisnuli - na kišni dan ni zvijezde ne sjaje punim sjajem!

  • Podignemo rolete - vani kiša, a kao da to nije dovoljno strašno, a još je i radni dan!
  • Kišno vrijeme nerijetko nas čini neraspoloženima, živčanima i nemotiviranima za rad 
  • A takvih osjećaja nisu pošteđene ni zvijezde poput Halle Berry, Kanye Westa, Kristen Bell i Remi koje su paparazzi ulovili na kišne dane kad im ruže nisu cvale čak ni na goblenu

Bogate i slavne svjetske zvijezde navikli smo gledati u sjajnim i blještavim izdanjima s crvenih tepiha. Bilo da odlaze na premijere, gostuju u emisijama, posjećuju dodjele nagrada i festivale te ili obavljaju svakodnevne poslovne i privatne obveze, zvijezde se nastoje pokazati u najboljem izdanju. No, ni one nisu imune na kišu i ona im, baš poput nama, često pomrsi planove. Premda se slažemo s onom starom narodnom da se ne valja radovati tuđoj nesreći, lijepo je ponekad vidjeti da su ispod svog glamura i oni obični ljudi.

Možda vas zanima Prisjetili smo se kako su naše zvijezde izgledale 10 godina prije Rubrika Stars Stars

Probudile smo se, podigle rolete i vidjeli da vani pada kiša. U tom trenutku najradije bismo zažmirile i transportirale se na Havaje. Vjerujemo da je i Kanye West u ovom trenutku pomislio isto.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Nakon što smo jedva smogle snagu i ustale iz kreveta, odjenule se i popile kavu, valjalo je krenuti u nove radne pobjede. Kiša često uzrokuje prometne gužve pa se naživciramo i prije nego stignemo na željeno odredište. Na jedno takvo jutro i Halle Berry djeluje kao da su joj potonule sve lađe. Draga Halle, u potpunosti te razumijemo.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Nerijetko nam se čini da kišni dan traje sto sati. A čini se kako se i pjevačica Remi zamislila nad time.

 | Autor: Pixell/PIXELL Pixell/PIXELL

Izlazak na kišu uvijek je grozna stvar i nevoljko gledaš kako da to što prije obaviš pa u žurbi često zgrabiš prvi kišobran koji ti se nađe pod rukom. Isto je postupila i Jenna Dewan. Premda nas često oduševi izazovnim kombinacijama na crvenom tepihu, glumica je ovoga puta nabacila kabanicu i gumene čizme, a pod rukom joj se našao i kćerin kišobran.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Osim planova, kiša je pravi ekspert za uništavanje dobrih frizura. Posebno kad dolazi u kombinaciji s vjetrom, tu onda ne pomaže ni onaj famozni "trovremenski" šampon što jasno zna i glumica Elizabeth Hurley čija frizura nije ostala postojana.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Zato nam je najjednostavnije nabiti kapuljaču na glavu. Ovom rješenju je pribjegla i jedna od najbolje odjevenih žena svijeta, manekenka Rosie Huntington-Whiteley jer na neke dane nam jednostavno nam nije do sređivanja.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

 

Možda vas zanima Zvijezde koje su toliko nalik jedna drugoj da bismo pomislili da su braća ili sestre Rubrika Stars Stars

Ovakvi kišni dani spadaju u one kad jedna kava naprosto nije dovoljna. Mislimo da se s nama slaže i pjevačica Hillary Duff. Može i nam jedna, ne bi se bunile!

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

No unatoč kiši, stvari se moraju obavljati! Otići u kupovinu, pokupiti djecu u školi, pokupiti stvari iz kemijske čistionice...isto je zapalo i Kristen Bell. Ni ona nije odisala srećom, ali što se mora mora se.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Premda kišilo, show (odnosno obaveze) must go onšto zna i naša pjevačka diva Josipa Lisac.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Ne raduje nas saznanje da je kiša je najavljena i za ostatak tjedna! Ali kao i Tedi Spalato, sve ćemo preživit i na sve smo, ovaj put kapi, spremne. Nećemo očajavati, jer nakon kiše ionako dolazi sunce!

Možda vas zanima Probale smo burger od janjetine i ostale prilično iznenađene Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0