Stars

Hrvatski celebrity baby boom - ove dame su u slatkom iščekivanju

Čini se da se demografska slika naše zemlje popravlja, bebice čekaju Ana Jelušić, Nataša Janjić, Nevena Rendeli Vejzović, Anita Dujić, Marijana Mikulić, Ana Majhenić

Spontano i nenametljivo, baš kakva je i sama, Ana Jelušić je na svom profilu objavila da je trudna. Lijepa skijašica je tako objavila post s porukom: "Prva godina (veze) - putovanje svijetom i potraga za avanturama - obavljeno; Druga godina - organiziraj se i pretvaraj se da si odrasla; Treća godina - nauči kako istražiti svijet kao trio!". Navala čestitara je logično uslijedila... Ana se tako pridružila timu poznatih domaćih trudnica koje nas oduševljavaju svojim slikama s Instagrama.

Nataša Janjić

Mnoge je kolege, ali i obožavatelje razveselila ova vijest. Nataša Janjić čeka svojuprvu bebicu s liječnikom Nenadom Medančićem. Kako su u intervjuu za magazin Story budući roditelji otkrili, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, supružnika Marijane Batinić i Mateja Pašalića. Nataša i Marijana su već slavne domaće BFFs, a isto tako su i Nenad i Matej bliski prijatelji. Marijana i Matej su, kako priča Nataša Janjić za Story, prepoznali zajedničke interese ovog para, pa su ih na kraju upoznali i spojili. Za sada Nataša nije preko društvenih mreža opisivala prve trudničke dane, no ne sumnjamo kako će lijepih trudničkih slika biti. Lijepoj glumici i njezinom odabraniku želimo svu sreću! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Nevena Rendeli Vejzović

Modna ikona među voditeljicama je prije dva mjeseca potvrdila da je trudna. Naime. Nevena Rendeli Vejzović je medijima potvrdila da će njezine blizanke u prosincu dobiti seku. Sretnu vijest Nevena je saznala kada su njezine klinceze Mare i Lea napunile 8 mjeseci. Nevena Rendeli ovih dana šeta ulica Zagreba, posjećuje festivale te objavljuje vesele slike s hashtagom #pregnantlife. Oduševljeni smo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

Anita Dujić

Život na relaciji London - Zagreb za ovu se svestranu mladu ženu pokazao se više nego uspješan. Anita Dujić je simpatičnim postom trbuha i hashtagom #twoofus poručila svojim pratiteljima da je trudna. Sa svojim odabranikom Duncanom Broadfootom Anita uživa u trudničkim danima i bira predivne outfite, a posebno nas je oduševila posljednja slika koju je objavila. Uživa na jadranskim otocima i ponosno pokazuje svoj trudnički trbuščić u bikiniju, baš kao prava fashion mama!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Dujic (@anita__dujic) on

Marijana Mikulić

Majka dvoje djece na kraju trećeg mjeseca na svom službenom Instagram profilu je objavila da je trudna. I naravno, čestitari nisu izostali. Glumici i njezinom suprugu Josipu Mikuliću će ovo biti treći sin, nakon 9-godišnjeg Jakova i 5-godišnjeg Andrije. Za magazin Story glumica je otkrila kako bi ime trećeg sina moglo biti Jakov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

Možda vas zanima Marijana Mikulić više ne može skrivati sretnu vijest Rubrika Stars Stars

Ana Majhenić Herceg

Još jedna glumica je javnosti otkrila da je trudna, i to u travnju kada su već prošla dva mjeseca trudnoće. Ana Majhenić je trudna s partnerom Antunom Hercegom. Sretnu vijest lijepa trudnica je podijelila s pratiteljima na Instagramu, ispod posta na kojem izvodi joga poze za trudnice. Medijima je otkrila da zna već spol djeteta, no da bi to željela zadržati za sebe. U početku je imala jutarnje mučnine, no sada se sve stabiliziralo, a savjetima su joj pomogle i kolegice. Majhenić se joge ne odriče niti u visokoj trudnoći. "Jesen je dobro godišnje doba za trudnice", ispod slike na kojoj vježba trudničku jogu napisala je glumica.

Photo: Instagram/miss7

Komentari 0