Stars

Hrvatice koje dijele sestrinsku ljubav prema stilu

Kada njih dvije prođu gradom, malo tko može ostati ravnodušan. Ove lijepe Hrvatice lako bi se moglo zamijeniti za neke street style zvijezde koje šeću ulicama Pariza, Londona ili Milana

Nepogrešiv stil doista ime veze s rodnom vezom, ako pitaš ove djevojke. Ove žene znaju kako kombinirati posljednje trendove s klasičnim komadima odjeće. Njihovi Instagram profili prava su modna inspiracija, a prekrasne lokacije na kojima borave samo dodatno pojačavaju taj fashion dojam.

 | Autor: Instagram Instagram Lana i Laura Jurčević

Lana i Laura Jurčević

Novac doista ne može kupiti stil, jer ove dvije lijepe sestre odjeću kupuju svagdje, i u dizajnerskim trgovinama, ali i klasičnim high street dućanima poput Zare i H&M-a. Kćeri trenera West Ham Uniteda, iako imaju dvije godine razlike u starosti (Lana 23, Laura 21), ponekad izgledaju poput blizanki. Pogotovo kada na svojim Instagram profilima poziraju sa velikim sunčanim naočalama. Obje su vjerne ženstvenom stilu. Za hladnije dane obavezni su crni kaputi, tamne traperice i opako dobre metalik čizme, dok su ljeti najčešće nosile lepršave boho haljine, slamnate šeširiće i ljetnu pleteninu. Doista, niti boho chic niti klasični casual look nisu neka novost, ali sve što nose, nose sjajno.

 | Autor: Instagram Instagram Lana i Laura Jurčević

 | Autor: Instagram Instagram Lana i Laura Jurčević

Izabel Kovačić i Ivana Andrijanić

Moramo li uopće ponavljati koliko je prekrasna supruga Matea Kovačića? Uvijek savršeno dotjerana, odjevena u posljednje trendove sezone, ali nikad ne izgleda kao žrtva mode. Izabel Andrijanić, odnedavno Kovačić voli boje, uzorke i prugice, a nije joj strano odijevanje odijela i kombinezona. Ali, lijepa Izabel nikad ne pokušava biti u centru pažnje. Uvijek se rado fotografira s još dvije prekrasne plavuše: prijateljicom  Ivonom i sestrom Ivanom. Ivana njeguje sličan stil; obožava nositi kratke haljine s uzorkom, raskošne košulje s predimenzioniranim mašnama, ali i haljine koje ističu figure. Ove sestre imaju i nos za biznis. Prije dvije godine su pokrenule trgovinu organskih proizvoda za bebe, s naglaskom na neodoljive papučice LuniLou. Nimalo loš poslovni potez, ako se uzme u obzir baby boom među domaćim nogometašima.

 | Autor: Instagram Instagram Izabel Kovačić i Ivana Andrijanić

 | Autor: Instagram Instagram Izabel Kovačić  | Autor: Instagram Instagram Izabel Kovačić i Ivana Andrijanić

 

Sonja i Silvia Dvornik

Ove dvije Splićanke jednostavno znaju što znači biti dobro odjevena, ali i u istom trenu izgledati kao da se nisu trudile previše. Sonja je svoje modno znanje ispekla na splitskoj rivi, gdje je godinama promatrala dobro odjevene ljude i hvatala ih u svoj kadar. Tako je Bilo kuda klikom svuda postao street style dnevnik koji su pratili svi ljubitelji mode i društvenih mreža. Dobro oko i znanje o modi su joj pomogli i da postane stage manager splitskog Hrvatskog narodnog kazališta. Jednako znanje o modi i modnom biznisu posjeduje i njezina sestra, stilistica Silvia. Ona sjajno spaja romantične i teške rokerske komade odjeće, a štikle su neizostavan dio gotovo svakog njezinog dnevnog outfita. Modne savjete sa Silvijinim potpisom rado poslušaju i Petra Nižetić, Viktorija Rađa i naravno, njezina sestra Sonja.

 | Autor: Instagram Instagram Sonja Dvornik  | Autor: Instagram Instagram Sonja i Silvia Dvornik

Photo: Instagram

Komentari 0