Stars

Glumci iz meksičkih sapunica u koje smo bile zaljubljene

Jose, Luis, Ricardo... oni su bili fatalni momci radi kojih smo poželjele (neke i uspjele!) naučiti španjolski. Glavnih glumaca iz popularnih telenovela sjećamo se i danas, a ovi su nam bili najzgodniji

Nema tko djetinjstvo nije proveo uz španjolske, meksičke i brazilske sapunice kojima smo trošili najgluplje vrijeme u danu, ono prije/poslije ručka. Radi njih smo naglo propričali španjolski, zapamtili par ključnih izjava do kraja života ("yo soy tu madre!") i vjerojatno razveselili bake i djedove jer smo bili mirni punih 45 minuta. Iako su doba (dobrih!) sapunica iza nas, neki likovi urezali su nam se u sjećanje do kraja života. Vjerojatno se više neće ponoviti dvije Esmeralde, Marisol i Paulina/Paola, ali zato se pojavilo nekoliko ključnih momaka koje smo gledale iz telenovele u telenovelu.

Možda vas zanima Kako danas izgledaju glumice iz meksičkih telenovela koje smo obožavali 90-ih Rubrika Stars Stars

Za njima smo uzdisale, sanjarile da nam govore "te amo mi amor", zamišljale da provlačimo prste kroz tu gustu njegovanu kosu (realno, uvijek su imali takvu) i da ćemo, ako ništa, jednog dana naći barem kakvog sličnog "njemu". Iako smo itekako svjesne da je bilo više zgodnih glumaca iz sapunica, ovih smo se sjetili bez previše razmišljanja i to nam govori dovoljno. Vjerujemo da ćeš ih prepoznati na prvu.

1. Fernando Colunga (Esmeralda, Otimačica)

Fernando danas izgleda isto, a i dalje njeguje svoju impozantno bujnu frizuru. Ovaj meksički glumac zadnje je glumio u sapunici 2015., a karijeru je od 1988. gradio samo u njima - pojavio se u svega četiri filma! Koliko smo upućeni, u vezi je s Blancom Soto i bavi se glumom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fernando Colunga (@fernandocollunga) on

2. Thiago Lacerda (Terra Nostra)

Brazilski ljepotan tamne kože, kose i plavih očiju osvojio nas je u sapunici "Terra Nostra", s kojom se proslavio diljem svijeta. I dalje glumi u sapunicama, a odradio je i nekoliko filmova te dao glas za poznate crtiće "Knjiga života" i "Knjiga o džungli". Sada više nije zgodan kao kad je glumio Mattea, ali to ionako nije bitno jer je u sretnom braku s Vanessom Loes s kojom ima troje djece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thiago Lacerda (@trlacerda) on

3. Sebastian Rulli (Rubi)

Svaka sapunica je imala svog crnokosog i svog plavušana, pa si mogla s frendicom birati kojega će tko uzeti, no ako si voljela plave poprilično smo sigurne da znaš Rullija. On je argentinski glumac i model koji je na temelju telenovela pobrao i zavidan broj nagrada. Glumio je u svega dva filma, a i dalje je aktivan u sapunicama - i usudile bi se reći da izgleda jednako dobro. U sretnoj je vezi s Angelique Boyer, a iza sebe ima i propali brak. Btw ima fantastičan Instagram, stvarno si je dao truda!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Rulli (@sebastianrulli) on

4. Michel Brown (Osveta ljubavi)

Ah, Franco Reyes... Te plave oči nismo zaboravili. Ovaj argentinski glumac se upravo tom ulogom proslavio, a onda je njegova karijera postala nešto šarolikija. Za razliku od navedenih kolega, Michel je glumio i u filmovima te američkim serijama - trenutno glumi u seriji "Falco" gdje ima glavnu ulogu. U braku je s kolumbijskom glumicom iz telenovela, Margaritom Muñoz. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michel Brown (@michel123brown) on

5. Gabriel Soto (Draga neprijateljica)

Ovaj plavušan je poznati meksički glumac iz sapunica, kojega pamtimo iz "Drage neprijateljice". Bio je maneken, umalo postao mister svijeta 1996. godine, a bio je čak i član boy benda Kairo. Danas je samo glumac koji i dalje aktivno glumi u telenovelama, a iza sebe ima i jedan film. Od nedavno je i friško single, jer se rastavio od Geraldine Bazán, s kojom ima dvoje djece. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gabrielsoto (@gabrielsoto) on

Photo: Screenshot(Smitsonian Channel

Komentari 0