Stars

Alka Vuica sa 60 godina u kombinaciji tako izazovnoj da je se ne bi postidila ni Madonna

  • Alka Vuica na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj samouvjereno pozira u seksepilnoj kombinaciji 
  • Pjevačica (60) je u čizmama iznad koljena staknula gola bedra, a ni dekolte nije zanemariv
  • Odmah su počeli pljuštati komentari na Alkin modni odabir: "Bezobrazno dobro", pisali su joj pratitelji

Alka Vuica zapalila je Internet objavivši na svom Instagram profilu provokativnu fotografiju u zanimljivoj kombinaciji. Šezdesetogodišnja pjevačica odabrala je pripijeni crni kombinezon kratkih hlačica kakvog se ne bi postidila ni tri godine starija Madonna koja se ne libi odjenuti superprovokativno godinama unatoč. A ne bi ga odbila ni Kim Kardashian, vjerujemo.

Možda vas zanima Jennifer Lopez u damskoj kombinaciji s divnim kaputom i čizmama - i ovaj put ne otkriva trbušnjake Rubrika Life&style Life&style

Pjevačica je pozirala u uskom, kratkom, crnom kombinezonu s remenom na struku, lakiranim čizmama iznad koljena i s platformom te dugačkom kožnom kaputu. Upotpunila je styling rukavicama, ogrlicom, efektnom podignutom frizurom i makeupom. Alka je ovom osebujnom kombinacijom istaknula noge i dekolte.

"Uskoro, Drama Queen i Let 3", napisala je pjevačica u opisu fotografije. Alka je odmah prikupila mnoštvo komentara: "Kraljica", "Predobra", "Wow! Super izgledate", "Bezobrazno dobro", "Sve bolja i bolja s godinama", pisali su joj pratitelji.

Ecija Ivušić u super izazovnom izdanju zapalila instagram: "Ovo je opasno!''

Možda vas zanima Kakva mačka! Prolaznica se odlučila za efektni total black look Rubrika Moda Moda

Također, na drugoj fotografiji našla se u društvu rokera iz Leta 3, a njezina poza u atraktivnoj kombinaciji potaknula je mnoštvo komentara. Fotografiju je objavio Damir Martinović Mrle (60), a uz njega je s Alkine druge strane stajao Zoran Prodanović (57). "Bezobrazno! Vidimo se na AntiValentinovu 4. ožujka u Boćarskom", napisao je Mrle u opisu njihove zajedničke fotografije na Instagramu. "Dao bih bubreg da ovome prisustvujem", "Izvrsno! Prejako! Svaka čast", samo su neki od komentara.

Photo: Instagram@silvi.gjo

Komentari 0