Stars
Adriana Lima u izrezanoj haljini na modnoj pisti začudila oblikom svog trudničkog trbuha

Adriana Lima u izrezanoj haljini na modnoj pisti začudila oblikom svog trudničkog trbuha

  • Nije Rihanna jedina koja pokazuje goli trudnički trbuh, evo ga i na modnoj pisti!
  • Manekenka Adriana Lima, koja čeka treće dijete na modnoj revije Alexandera Wanga prošetala je u izrezanoj crnoj haljini- kakav se
  • Obožavatelji se nisu čudili toliko golom trbuhu koliko njegovom obliku. Koji se, moramo priznati, rijetko viđa 

Supermodel Adriana Lima (40) vratila se na modnu pistu. Manekenka, nekoć zvijezda Victoria's Secret modnih revija, na pistu se popela u visokoj trudnoći kako bi odradila reviju Alexandera Wanga u Los Angelesu. Lima je trudničku modu podigla na potpuno novu razinu jer je nosila izrezanu haljinu s volanima otkrivajući poveći goli trbuh. To samo po sebi više nije tako čudno, trudničke trbuhe pokazuje sve veći broj slavnih, no obožavatelje je zaintrigirao izgled trbuha na kojem se vide dvije okomite linije.

"Je li moguće da joj se vide pločice u trudnoći?" napisao je jedan obožavatelj, dok se drugi našalio da će joj tu haljinu zasigurno ukrasti Rihanna (34).

U crnoj haljini s prednjim izrezom, Lima je ponovila nedavni trend trudnica koje razgolićuju trbuh. Međutim, umjesto zabavnog, ležernog i funky stila koji je pokazala buduća majka Rihanna, ovo je bio opasniji, seksi izgled. Osim crnih čizama do bedara, Lima je nosila zalizanu kosu i tamni ruž na usnama. 

Prvo Rihanna, a sada i Adriana Lima. Hoće li ovo postati trend: ako si trudna i ne pokazuješ svoj goli trudnički trbuh, jesi li uopće trudna?

Možda vas zanima Ovako Adriana Lima započinje dan - isprobaj i ti! Rubrika Stars Stars

U veljači je Lima objavila da čeka svoje prvo dijete s dečkom Andreom Lemmersom u slatkom videu koji je podijeljen na TikToku. Lima je već mama kćeri  Valentine (12) i  Sienne (9) koje je dobila s bivšim suprugom srpskim košarkašem Markom Jarićem. Lima i Lemmers svoju su vezu potvrdili na crvenom tepihu prošle godine na Venecijanskom filmskom festivalu.

Buduće mame, pozor! Evo kako Rihanna zamišlja odjeću za trudnice. Biste li se tako odjenule?

Manekenka je dečku na zanimljiv način otkrila da je čekaju bebu. Video sadrži snimke na kojima je filmski producent uspio snimiti sebe kako plaši Limu. "Andre me voli plašiti... ali danas mu vraćam!", napisala je prije nego što je otkrila pozitivan test na trudnoću. Bivša Victoria's Secret manekenka zatim predaje Lemmersu test prije pa pokazuje kako je ovaj vidno šokiran. Lima je potom podijelila video svog ultrazvuka, a manekenka je otkrila da beba "dolazi u jesen 2022.". Baš na vrijeme za jesensku modu.

Možda vas zanima Rihanna o svom trudničkom stilu i kritikama da se odijeva neprimjereno: “Zašto bih skrivala svoju trudnoću?” Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@victoriajacob.be
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    užas