Stars

Adele se ludo zabavljala u londonskom gej klubu i na kraju plesala oko šipke: "Baš je pijana, volim je!"

  • Adele je snimljena u londonskom klubu kako provodi vrijeme sa svojim prijateljima
  • Zaplesala je slavna pjevačica i oko šipke
  • Sudjelovala je i u toples natjecanju odredivši pobjednicu dok su je obožavatelji oduševljeno dozivali 

Adele se u noći s četvrtka na petak ludo zabavljala u popularnome gej noćnom klubu u Londonu, a mnogi su to neuobičajeno izdanje glazbene dive odlučili snimiti te zabavne trenutke podijeliti na društvenim mrežama.

Kako pišu svjetski mediji, slavna je pjevačica u klub stigla s velikom grupom prijatelja. Tijekom večeri je iz VIP lože pratila natjecanje u toplesu, a kako se tijekom večeri dosta i popilo, Adele se potpuno opustila pa se i sama pojavila na pozornici. Ne baš u toplesu, ali je goste oduševila nakon što je zaplesala na šipci.

Odjevena u bijelo odijelo, dugačke i široke hlače i oversized sako ispod kojeg je bio kratki crni topić, Adele je napravila kratki performans oko šipke, a zatim se pridružila izvođačima na pozornici. Da se dobro zabavila, što je i najvažnije, pokazuju snimke na kojima pjevačica opušteno komunicira s okupljenima. "Kako svi znaju da sam to ja?", upitala je simpatična Adele ljude na plesnom podiju dok je publika bila oko njih i dozivala je.

Zatim je izabrala pobjednicu natjecanja u toplesu. "Mi volimo žene, zar ne? Da, biram je, vidim da si lijepa, ljupka i samopouzdana sa svim ovim muškarcima koji te okružuju", poručila joj je dok su obožavatelji iz publike oduševljeno držali mobitele i snimali popularnu pjevačicu.

Možda vas zanima Iznenadit ćeš se kad otkriješ koliko je “teška” Adele. Da, mislimo na njen bankovni račun Rubrika Stars Stars

Adele je i zaplesala na dobro poznatu pjesmu Instruction, ne razmišljajući tko je uopće snima. A u kojem bi to klubu bilo uobičajeno vidjeti Adele, a da je obožavatelji ne požele snimiti?

"Adele živi svoj najbolji život", "Baš je pijana", "Baš je luda, volim je", komentirali su ljudi video snimke.

Možda vas zanima Adele se zaručila? Pjevačica pokazala veliki dijamantni prsten nakon glasina o problemima u vezi Rubrika Stars Stars

Zaplesala je Adele i na kultnu It's Raining Men.

I dok je za mnoge ovakav izlazak sasvim uobičajen, za popularnu pjevačicu znači hrpu medijskih natpisa i proučavanja plesnih koraka i ponašanja dok Adele opušteno uživa u izlasku sa svojim prijateljima i "živi život punim plućima".

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0