Stars
Britanska pjevačica Adele smršavjela je 45 kilograma

Adele pokazala svoju vitku liniju u minici, svi su oduševljeni njezinim istreniranim nogama!

  • Britanska pjevačica Adele uživa u društvu novog dečka, a mnogi misle da nikada nije izgledala bolje
  • Nakon senzacionalne transformacije i gubitka kilograma Adele je zablistala u minici
  • U prvom planu bile su njezine istrenirane noge, a komplimenti su zapljuštali sa  svih strana

Strani mediji nisu štedjeli riječi hvale uz objavu paparazzo fotografija britanske pjevačice Adele koja je osim po senzacionalnom glasu sada i poznata po nevjerojatnoj preobrazbi nakon drastičnog gubitka težine. U 'spektakularnom izdanju zbog kojeg usta padaju do poda', istaknuli su strani mediji, 33-godišnja pjevačica prošetala se u društvu svog dečka sportskog agenta Richa Paula u Los Angelesu. 

Možda vas zanima Adele je pokazala svoju novu liniju nakon što je izgubila 45 kilograma, transformacija je nevjerojatna! Rubrika Stars Stars

Pjevačica koja je sveukupno smršavjela 45 kilograma odlučila se za kratku suknjicu A-kroja kariranog uzorka, na koju je iskombinirala crnu dolčevitu dok je seksi dojam ove kombinaciji poentirala izborom crnih čizama s iglenom potpeticom.

Styling je upotpunila zlatnom ogrlicom, nakitom i naušnicama a preko ramena nabacila je crnu torbicu. Prilično klasična, jednostavna i zapravo uvijek trendi kombinacija istaknula je Adelinu vitku figuru i pokazala fantastične rezultate zdravog režima života. 

Otkrili su tajnu čudesne transformacije Adele, evo što je sve morala raditi kako bi smršavila 45 kilograma!

Do izražaja su posebno došle noge pjevačice kojima su mnogi komplementirali. 

 Mediji pišu kako su Adele i Rich rado viđen par koji se voli družiti i posjećivati mondene lokacije. Često su gosti na rođendanskim zabavama celebova i njihovim značajnim proslavama. 

Svoju romansu javno su potvrdili krajem srpnja odlaskom na petu utakmicu NBA finala između Phoenix Sunsa i Milwaukee Bucksa.
Rich je prema Forbesu jedan od najuspješnijih sportskih agenata, a zastupa velika košarkaška imena kao što su LeBron James, Ben Simmons i Trae Young. 

Adele se prije dvije nešto više od godine razvela od Simona Koneckija.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0