Stars

Adele otkrila velike stvari: "Nikada nisam bila ovako zaljubljena. Opsjednuta sam njim, želim još djece"

  • Adele je za magazin Elle dala veliki intervju u kojem je osim o svojoj karijeri progovorila i o privatnom životu, što rijetko kada čini
  • Slavna pjevačica otkriva da se želi ponovno udati, ali da još nije zaručena već "samo voli lijep nakit"
  • Adele je govorila o tome koliko joj je teško bilo otkazati nastupe u Las Vegasu, ali kako je ponosna na sebe što je ostala dosljednja svojim umjetničkim željama

Britanska glazbena legenda Adele dala je veliki intervju za rujansko izdanje časopisa Elle u kojem je govorila o otkazanoj turneji i tome kako je ta odluka utjecala na nju, ali je dala uvid i u svoj privatni život, što van svojih pjesama ne radi često. Adele je svoj debitantski album 19 izdala 2008. kada je osvojila svijet svojom razornom vokalnom snagom i pjesmama koje su redom postajale hit. Od tada do danas, Adele je osvojila 15 Grammyja i postala je toliko slavna da je njezino ime postalo sinonim za slomljeno srce. Prošlog studenog, nakon šest godina pauze, Adele je izdala svoj četvrti studijski album, 30, koji je postao najprodavaniji album godine u SAD-u.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

"Otkazivanje nastupa u Las Vegasu bio je najgori trenutak u mojoj karijeri"

Adele je rekla da je odluka da otkaže rezidenciju u Las Vegasu bila najgori trenutak u njenoj karijeri i objasnila je zašto se povukla samo 24 sata prije nego što je trebala izaći na pozornicu.

“U tome jednostavno nije bilo duše. Postavljanje pozornice nije bilo dobro. Show je bio vrlo nepovezan sa mnom i mojim bendom i nedostajalo mu je intimnosti."

10 ruževa za jesen čija cijena je jednako fenomenalna kao i nijansa: od 40 do 70 kuna

Iako joj je bilo neugodno zbog otkazivanja, rekla je da je također ponosna što je stala uz svoje umjetničke potrebe. “Prvih nekoliko mjeseci bilo je jako, jako teško. Ali zapravo mi je poraslo samopouzdanje, jer je to bila vrlo hrabra stvar. I ne mislim da bi mnogo ljudi učinilo ono što sam ja učinila.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Adele će kasnije ove godine odraditi nastup oko kojeg je jako uzbuđena jer sada to izgleda onako kako ga je pjevačica sama i zamišljala. A kao što njen menadžer kaže, Adele je oduvijek bila beskompromisna u pitanju svoje karijere i nikada nije radila nešto u što ne vjeruje i ne osjeća da je autentično. 

Kako je prebrodila tešku godinu i ponovno se zaljubila

Godina 2020. bila je izrazito teška za Adele. Ona i Konecki razišli su se 2019., a s tugom oko prekida i razvoda morala se boriti u prvim danima pandemije. Oplakivala je kraj svoje veze i osjećala se očajnički usamljenom te imala redovite napadaje tjeskobe. U svojim najmračnijim trenucima snimala je glasovne zapise sebe kako plače i razgovara sa sinom Angelom, od kojih je nekoliko dospjelo na album 30. "Bilo je užasno", sjeća se. 

Možda vas zanima Pokret sporog življenja ima sve više poklonika - o čemu je riječ i kakav način života promovira? Rubrika Life&style Life&style

Postupno se iskopala iz rupe. Posvetila se terapiji i tretmanima poput zvučnih kupki i meditacije. Počela je dizati utege i boksati svaki dan i otkrila da ju je ta rutina spasila i da joj se sviđa osjećati se snažno u svom tijelu. Također se pomirila s otuđenim ocem Markom Evansom, koji je bio odsutan veći dio njezina života. Umro je od raka u svibnju 2021., a Adele je rekla kako je njihovo pomirenje "oslobodilo malu mene".

Konačno, i možda najvažnije, ludo se zaljubila. “Nikada nisam bila ovako zaljubljena. Opsjednuta sam njim,” govori Adele o svom dečku Rich Paulu, sportskom menadžeru.

Paul i Adele su bili prijatelji neko vrijeme, a njihova je veza postala romantična 2021. Prvi puta su viđeni u javnosti kada je ona sjedila s njim na terenu na utakmici NBA finala tog srpnja."Srećom po njega, volim košarku", kaže Adele. U svibnju je Adele napunila 34 godine i proslavila svoju prvu godišnjicu s Paulom - kao i kupnju obližnje vile na Beverly Hillsu od Sylvestera Stallonea.

Kaže da se zbog njega osjeća sigurnom te da ju on potiče da slobodnije živi svoj privatni život koji toliko čuva od očiju javnosti. Kad su nedavno razgovarali o odmoru, Adele je rekla Paulu da je oduvijek željela otići na jedan od talijanskih otoka, ali se bojala prisutnosti paparazza tamo, na što joj je on rekao: ‘Dopustila bi da te to spriječi da odeš na mjesto na koje najviše želiš otići na odmor?’”, sjeća se. "Za jednu fotografiju, što je najgore što se može dogoditi?'"

Na pitanje želi li se ponovno udati, Adele je rekla: "Da, apsolutno", no odgovorila je da nije zaručena. "Samo volim lijepi nakit", kazala je o dijamantnom prstenu za koji su mnogi nagađali da je zaručnički. Iako nije zaručena, Adele kaže kako je sretnija nego što je ikada bila. Na temu proširenja obitelji kazala je: “Definitivno želim više djece. Ja sam domaćica i matrijarh, a stabilan život mi pomaže u glazbi. Ali trenutno, sve što imam u glavi je Vegas", dodaje ona. "Želim napraviti j*** show."

Photo: Instagram @adele

Komentari 0