Stars

Adele je pronašla dvojnicu: Sličnost je nevjerojatna!

Nakon što vidite fotografije ove djevojke mogli biste posumnjati u oštrinu svoga vida, ali i vlastitu moć prosuđivanja...

Sigurno ste barem jednom čuli tvrdnju da svatko od nas ima barem jednog dvojnika na svijetu. Štoviše, pojedinci tvrde kako nije riječ samo o jednom, nego o njih čak šest! Zato možda ne bi trebalo biti previše čudno kada nađete svog "izgubljenog blizanca".

Ipak, takve situacije poprilično su rijetke, a osobito su zanimljive ako uključuju slavne osobe za koje zna gotovo cijeli svijet.

Tako je mlada šminkerica iz Švedske, Ellinor Hellborg gotovo preko noći postala planetarno popularna nakon što su je na Instagramu otkrili obožavatelji Adele. Njihova sličnost toliko je zapanjujuća da nećete biti sigurni je li vam nekada prije promaknula informacija kako pjevačica ima sestru blizanku.

Ista nijansa kose i frizura, plave oči i savršen ten zaslužni su za njihov identičan izgled, ali na odmet nije bio ni talent ove šminkerice koja gotovo žmireći može povući savršenu liniju tušem za oči i tako "kopirati" Adele čak i po pitanju make upa.

 

Matching my rose 🌹💄👀

Objavu dijeli Ellinor Hellborg (@ellinorhellborg)

Photo: Getty Images

Komentari 0