Stars

Selfie iz teretane: Tko ne bi htio trbuh Ane Gruice?

Čak i kad joj se ne da vježbati, Ana Gruica izgleda fantastično - ako je razlog tome pilates, gdje da se upišemo?

Nisu ni naše najdraže zvijezde i obožavateljice fitnessa uvijek motivirane i super sretne što su u teretani. Baš poput nas, ima dana kad im se ne da i kad im se zbog same pomisli na trčanje, dizanje utega ili bilo kakvog treninga - lagano plače.

Ako je suditi prema posljednjem Instagram postu Ane Gruice i njoj se također dogodi "Onaj dan kad bi radije vezla, kopala, vezla i kopala zajedno nego trenirala. Svi znate taj dan." O znamo Ana, znamo!

 No, kako je Ana napisala u opisu fotografije na Instagramu "E. I ipak odem na pilates. Yes. Summer, here I come!" - čini se kako joj je bikini sezona dovoljna motivacija i u najgorim danima. Pa, ako je pilates razlog za ovakav trbuh, priključujemo se odmah! 

Na selfiju iz teretane, Ana je pokazala fit formu i trbušnjake dostojne naslovnice bilo kojeg fitness magazina. Iako znamo da je vjerna obožavateljica vježbanja i fitnessa te nam je jasno da ovakvi rezultati ne dolaze preko noći (nego iza njih stoje mjeseci prolivenog znoja i suza u teretani) svejedno smijemo sanjati o ovakvom #summerbodyju!

 

Photo: Instagram @croatiaweek

Komentari 0