Moda

Personalizirani TheCatHat šeširi pravi su IT dodatak sezone

I ovoga puta dolaze u tri kombinacije kako bi zadovoljile svačiji ukus i uklopili se u svaki originalan modni potpis.

Nakon uspješne zimske kolekcije, „TheCatHat“ predstavio je svoje ljetno izdanje. Elegantan crni s nešto širim obodom te bež i modri koji fantastično funkcioniraju u dnevnim kombinacijama te su idealni za odlazak na plažu ili ljetne zabave. 

 | Autor: The CatHat The CatHat

Izrađeni su od iznimno kvalitetnih i izrazito otpornih materijala tako da se mogu savijati, močiti, a otporni su i na sol, baš kao i inicijale koje su ovoga puta otisnute na samoj traci, a dolaze u zlatnoj i srebrnoj boji.

 | Autor: The CatHat The CatHat

Zimska kolekcija šešira nastala je bez ikakvih očekivanja, a reakcije su bile genijalne. Moji šeširići krasile su i grijale glave mnogim domaćim, ali i stranim „it“ djevojkama, a dobro su poslužili i za pokoji „badhairday“.

 | Autor: The CatHat The CatHat

Ljetna kolekcija bila je logičan slijed. Pazila sam da su modeli nosivi, a opet drugačiji od standardne ponude. Tu su naravno opet i inicijale, zaštitni znak brenda koje smo ovoga puta odlučili otisnuti na same šešire kako bismo osigurali maksimalnu otpornost – kazala je novinarka Dora Juras Pivac koja i ovoga puta stoji iza ideje i dizajna. Šeširi su dostupni putem službenog Instagram profila https://www.instagram.com/thecathatsummer/

Photo: The CatHat

Komentari 0