Moda

Proljetna špica s jesenskim vremenom donijela nam je zadnji (nadamo se) zimski outfit, neobičan spoj uzoraka

  • Baš kao i inače, zagrebačka špica vrvi stylish outfitima, a ovaj smo put inspiraciju pronašli kod prolaznice koja je isfurala nešto tamnije boje
  • Iako su boje ovog stajlinga prilično neutralne, on nikako nije jednoličan jer se prolaznica odlično poigrala sa svjetlijim i tamnijim tonovima i kombinacijom različitih uzoraka
  • Sve su dodatno zaokružili suptilni zlatni detalji
  • Pročitaj također: Haljina Anđele Rončević je vrh, a znamo i u koji dućan navratiti da ukrademo cijeli look

S obzirom na to da su temperature ovih dana više nalikovale na jesenske nego na proljetne, outfiti za zagrebačkoj špici bili su nešto topliji i slojevitiji. I boje su bile nešto zagasitije, ali to nije spriječilo prolaznike da pokažu svoj modni izričaj i vještine kombiniranja zanimljivih komada. Našu pažnju posebno je privukla jedna prolaznica koja se poigrala sa tamnim bojama, ali u različitim tonovima. 

 | Autor: Pixsell/Mia Šlafhauzer Pixsell/Mia Šlafhauzer

Prolaznica se, za svoj outfit, odlučila na pletenu maksi haljinu sa zanimljivim uzorkom koji dodatno izdužuje figuru, dugi sivo crni kaput koji je samo prebacila preko ramena i čizme. Tamne boje ovog outfita razbila je Coach Tabby torbica u bijeloj boji. 

Sve su dodatno zaokružili suptilni zlatni detalji, odnosno kopče na čizmama i torbi, zlatne narukvice, naušnice i ogrlice te Fendi First Crystal sunčane naočale. Naravno, ne smijemo zaboraviti niti na slicked-back frizuru zbog koje je su modni dodaci oko lica zaista u prvom planu. Nemamo niti jedne zamjerke!

Photo: Pixsell/Mia Šlafhauzer

Komentari 0