Native sadržaj
C&A

Za sve koje su u potrazi za novim kupaćim kostimom - imamo odlične prijedloge

  • Kupaći kostim odjevni je predmet bez kojeg na plažu ne odlazimo, a svake godine s barem jednim modelom želimo upotpuniti svoju kolekciju badića
  • Neovisno o tome voliš li više jednodijelne ili dvodijelne kupaće kostime, jednobojne ili pak one upečatljivih uzoraka, high street brend C&A i ove godine ima odličnu ponudu kupaćih kostima među kojima će svatko pronaći onaj savršen za sebe
  • Uz predivne modele badića, iz kolekcije brenda izdvojile smo i sve ostalo što nam je potrebno za savršen outfit za plažu

Kupaći kostimi neizostavan su dio svakog ljetovanja, a oko njih gradimo i modne kombinacije koje nosimo na plažu. Klasični jednodijelni modeli na različite načine interpretirani su i ove godine, s dodatkom cut out detalja, volana, asimetričnih krojeva ili upečatljivih uzoraka.

Printevi poput životinjskog uzorka ili nezaobilaznih prugica često su viđeni na ovosezonskim modelima, a u kolekciji kupaćih kostima brenda C&A pronašle smo nekoliko modela koji su se posebno izdvojili svojim krojem.

C&A | Autor: C&A C&A Foto: C&A

Dok će se jednobojni kupaći kostimi jednostavnih krojeva najviše svidjeti ljubiteljicama minimalističkog stila, za one koje više vole eksperimentirati s modom i nositi upečatljivije boje i uzorke, svidjet će se raznobojni printevi i detalji na modelima kupaćih kostima.

Kombinacija u neutralnim nijansama s upečatljivim cut out modelom badića

Jednodijelni kupaći kostim u kojem je spojeno nekoliko većih ovosezonskih trendova, poput izreza na jednoj strani, asimetričnog kroja postignutog samo jednom naramenicom i zebrastog uzorka u neutralnim bojama. Upravo mu ove nijanse omogućuju vrlo lako uklapanje s drugim neutralnim komadima u sličnim bojama, kao i laganim i pletenim materijalima.
C&A | Autor: C&A C&A

Foto: C&A. slamnati šešir, (sad 9,99 eur); sunčane naočale, (9,99 eur); kupaći kostim LYCRA® XTRA LIFE™, (34,99 eur); ravne sandale, (sad 12,99 eur); ceker (25,99 eur); hlače (25,99 eur)

Šarene prugice i vedre boje za sunčane ljetne dane

Prugice su bezvremenski uzorak koji je u ovom dvodijelnom kupaćem kostimu pomalo retro kroja interpretiran kroz mnoštvo boja, u ljubičastim, plavim i zelenim nijansama, koje doslovno prizivaju ljeto. Ostatak outfita u sličnim nijansama bez uzoraka savršeno će nadopuniti upečatljivi kupaći kostim.

C&A | Autor: C&A C&A

Foto: C&A. slamnati šešir, (sad 9,99 eur); gornji dio bikinija, (14,99 eur); donji dio bikinija, (sad 9,99 eur); ručnik za plažu, (sad 4,99 eur); izolirana boca, (12,99 eur); sandale, (sad 12,99 eur)torbica (19,99 eur)

Klasična crna spojena s Barbiecore trendom

Crni kupaći kostim nepogrešiv je izbor koji se uklapa u sve kombinacije, a ovaj s dodatkom američkog izreza odlično izgleda u spoju s outfitom pod utjecajem Barbiecorea i s pregršt ružičastih nijansi, ali i jednostavnih crnih dodataka.

C&A | Autor: C&A C&A Foto: C&A. slamnati šešir, (sad 12,99 eur); kupaći kostim LYCRA® XTRA LIFE™, (sad 24,99 eur); sunčane naočale, (sad 7,99 eur); pletena shopper torba, (sad 17,99 eur), sandale, (25,99 eur)

 

Photo: C&A

Komentari 0