Moda

Zašto su zelene torbice apsolutni must have ove sezone

  • Zelenu boju viđamo posvuda zadnjih sezona, a posebnu slavu stekle su zelene torbice
  • To je boja života, elegantna je, upečatljiva i drugačija
  • Zelena boja osim što simbolizira prirodu, sad je i trend pa su mnoge trendseterice već nabavile svoj model zelene torbe

Crna, smeđa i bež su najčešće boje ženskih torbica. Zašto? Zato što su klasik i lako ih je uskladiti s raznim odjevnim kombinacijama. Naravno, povremeno ćeš obrisati prašinu s torbe druge boje koja čuči negdje u stražnjoj strani ormara. Ali obično samo za posebnu priliku ili ako pristaje uz posebnu odjeću.

Možda vas zanima Ova mlada mama baš se lijepo sredila za šetnju s bebom. A nosi i hit torbicu Rubrika Moda Moda

Međutim, kada je riječ o kožnim torbicama, postoje određene boje - u prekrasnim tonovima - koje su suptilne i svestrane, a jedna od njih je i ona koja sve više osvaja žene svih stilova i godina - zelena. Osim što je to boja prirode, izgleda sjajno s tamnom odjećom - poput crne ili tamno plave - bez stvaranja jakog kontrasta. Ipak, funkcionira i s toplijim tonovima, uzorcima i svjetlijim teksturama, pa je savršena za proljeće i ljeto. Samo trebaš odabrati svoj omiljeni model.

Zelena ne mora biti dominantna, ni rizična boja. Samo je, usudimo se reći, zanimljiva. Zelena također simbolizira uspjeh, zdravlje i sigurnost. Drugim riječima, to je svestrana boja. I to je, možda, jedan od  najboljih razloga da je ubaciš u svoj repertoar. Zelena kožna torba može tvom stilu dodati mir ili odvažnost, ovisno o kombinaciji. 

U svakom slučaju, djeluje pametno i elegantno i jedna je od najboljih boja za razbijanje beskonačnog ciklusa crno-smeđe-bež torbica u kojem su žene najčešće vrte. Spojena s odjećom u izraženijih tonova, poput narančaste vrlo lako može tvoriti jednu od tvojih najboljih kombinacija boja ikada, a čak te takva kombinacija boja može i razveseliti. U kombinaciji sa zagasitijom paletom, poput boja cigle, čini jednako zadivljujuću kombinaciju.

U H&M i Zaru stigle nove proljetne kolekcije. Izabrali smo favorite

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Aldo (399,90 kn), Mohito (169,90 kn), Zara (179,90 kn)

Možda vas zanima Ovako se to radi: par upadljivih čizama ove prolaznice bio je magnet za poglede Rubrika Moda Moda

U kombinaciji s printevima i teksturama stvara još složeniji stil koji se bez napora stapa sa zelenom. U međuvremenu, monokromatski stil, koji se sastoji uglavnom od crno-bijelih komada, izgleda nevjerojatno dobro sa torbom u šumsko zelenoj boji. Torba postaje vrhunac, značajka koja unosi štih u nenametljiv izgled. Imaj na umu jednostavno pravilo: što ti je odjeća svijetlija, torba bi trebala biti manja. I, naravno, manje torbe obično su poželjnije za večer.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Mango (169,90 kn), Bershka (139,90 kn), Bershka (119,90 kn)

Photo: Instagram@vesnasposa

Komentari 0