Moda

Kombinezoni su ove godine vruća roba, a ako tražiš jedan stvarno poseban, Zara ga ima

  • Kombinezoni su ove godine, izgleda, dosegli popularnost kakvi još nisu imali
  • Počelo je prošle godine s cargo kombinezonima, a ove su u fokusu elegantnije varijante, kombinezoni u bež boji, kao i oni svečaniji
  • Prekrasan crveni kombinezon širokih nogavica iz Zarine ponude nas je osvojio. Kao i druge dame - je ubrzano nestaje sa stanja u online trgovini!
  • Pročitaj također: Svečani kombinezoni za krizmu: Originalni modni komad za krizmanice ili njihove kume

Mnoge su žene i djevojke još do prije nekoliko godina zazirale od nošenja kombinezona. Možda pod dojmom da im neće dobro stajati ili da nije elegantan komad, ili da je preneobičan komad... No stvari su se uvelike promijenile. Kombinezoni su hot roba ove godine, a svih predrasuda o njima smo se izgleda riješile.

Kao prvo, ne da će istaknuti mane na tijelu nego ih može vrlo efikasno sakriti, jer toliko je mnogo dizajna kombinezona da će se naći optimalan kroj za bilo koju žensku figuru. Iz istog je razloga i odličan izbor za svakodnevne prilike kao i za večernje izlaske u elegantnijoj varijanti. I, da, ono što već odavno slušamo, pojedini komadi doista mogu zamijeniti lijepu haljinu i u najsvečanijim prilikama (nije slučajno da su kombinezoni u istoj kategoriji s haljinama u web trgovinama gotovo svih brendova!).

A jedan takav, koji će odigrati ulogu wow! komada navečer ili na nekom vjenčanju, rođendanu i slično pronašli smo u Zari. I baš nam je - wow! 

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara; Crveni palazzo kombinezon (29,95 eura)

Riječ je pallazo kombinezonu od žoržeta koji je odličan, lepršav materijal za ljeto, a opet od profinjenije strane. Ovaj kombinezon bez rukava ima okrugli ovratnik, široke nogavice, otvor s gumbom na leđima, ali smioniji je onaj na gornjem dijelu sa strane. Kroj je koliko jednostavan, toliko i fenomenalan, dobiva +5.

Možda vas zanima 10 kombinezona koje odmah kupujemo na Reserved sniženju, za smiješno malo novca Rubrika Moda Moda

Crvenoj boj nisu jedine vrline da će privlačiti poglede i da je vrlo popularna ove godine. Crvena donosi puno više: simbolički izražava karakter, neovisnost, snagu, odlučnost, a vizualno ova će topla boja lijepim tonovima okupati i naš ten te unijeti vedrinu u look.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara; Crveni palazzo kombinezon (29,95 eura)

Da se mnoge dame slažu s našim najvišim ocijenama govori i upozorenje na Zarinoj stranici: Posljednji komadi. A naodmet nije ni cijena od samo 29,95 eura da se odlučimo na kupnju. 

Photo: Zara

Komentari 0