Moda

Otkrili smo idealne i preudobne plus-size traperice na Asosu koje su korisnice nahvalile

Potraga za savršenim trapericama ponekad se može činiti kao beskrajno putovanje (ili muka!) koje nema kraja. Sve to postaje još gore ako tražimo curvy ili plus-size modele koji su često označeni kao takvi, a zapravo ne nude udobnost ili, s druge strane, nisu niti malo stylish. Međutim, sad smo pronašli traperice u plus-size veličinama koje bi mogle postati tvoj Sveti gral odjevni komad. One nude udobnost i stil, a dostupne su na Asosu.

 | Autor: ASOS ASOS Foto: ASOS

Zendaya Možda vas zanima 11 najljepših haljina s Oscara: raskošne toalete šetale su crvenim tepihom, a ove su naš izbor Rubrika Moda Moda

Topshop Curve Joni traperice jedne su od najbolje ocijenjenih plus-size traperica na Asosu

Radi se o Topshop Curve trapericama koje su inspirirane klasičnim Joni stilom. One nisu samo lijepe, već su i dizajnirane tako da istaknu obline na najljepših mogući način. One su trapezice, visokog struka, koje dolaze u plavoj i crnoj boji. Veliki broj kupaca istaknulo je da im je najdraža značajka kod njih ta što su iznimno udobne i neće te žuljati, pogotovo ako većinu danas provodiš u sjedećem položaju. Ove traperice se kreću skupa s tobom.

 | Autor: ASOS ASOS Foto: ASOS

Ocjena od 4.1 zvjezdice prilično je visoka za ovu shopping platformu, a komentari brojnih korisnica jako su pozitivni. Jedna je rekla da su ovo najbolje plus-size traperice koje idu u trapez, ikad. Druga je rekla da joj pristaju kao salivene i da je impresionirana time kako "grle" njezine obline. Treća je istaknula da obožava ove traperice jer su iznimno laskajuće i jer joj pristaju kao salivene bez da ju ograničavaju u kretanju. Prema recenzijama, jedini minus je to što se radi o dosta dugačkom modelu hlača pa ih je većina morala skraćivati, ali to je i dobra vijest ako si visoka i teško ti je naći traperice u tvojoj dužini ili bi ih htjela nositi na petu.

 | Autor: ASOS ASOS Foto: ASOS

Foto: Pixsell/ Bestimage, Rosie Huntington- Whiteley u crnim trapericama Možda vas zanima Kraljica stila, Rosie Huntington-Whiteley, pouzdaje se u ove crne hlače koje trebaju biti u svačijem ormaru Rubrika Moda Moda

Cijena ovih traperica je dugo bila snižena s 53,99 na 30,00 eura, ali Asos često nudi i dodatne popuste na proizvode pa ih se u ovom času može uloviti po cijeni od najnižih 25 eura! Inače su dostupne u veličinama od 44-54, a korisnice preporučuju naručivanje broja manje nego što inače nosiš jer je stvarna veličina traperica nešto veća od uobičajene. Trenutno je dosta veličina rasprodano, ali vjerujemo da će se ubrzo vratiti u ponudu s obzirom na potražnju.

 | Autor: ASOS ASOS Foto: ASOS

Savršena ponuda za sve one s malo više oblina

Uzbudljivo je vidjeti koliko je Topshop napredovao kao brend od kada ga je Asos otkupio još 2021. godine, a jedna od najvećih promjena bila je proširenje ponude veličina. Prošla je godina i pol otkad su Topshop komadi konačno postali dostupni i u plus-size i curvy verzijama i ti njihovi komadi izgledaju odraslije, kvalitetnije i uistinu vrhunski, pogotovo u usporedbi s većinom onoga što je trenutno u ponudi za sve one koji traže veličinu 44 ili veću. Čini nam se da će ova iteracija Topshopa, Topshop Curve, biti mjesto gdje će svi oni s malo više oblina moći naći dobre basic, ali i upečatljive komade za dodati u svoju kolekciju odjeće.

 | Autor: ASOS ASOS Foto: ASOS  | Autor: ASOS ASOS Foto: ASOS

Možda vas zanima Polène ima novi model torbice u metalik boji - već je miljenica modnog svijeta Rubrika Moda Moda
Photo: ASOS / Canva

Komentari 0