Moda
Olchy Atelier

Olchy Atelier hrvatski je brend čiji sako Alora, ali i jedinstvene trenirke su nas osvojili

  • Mladi hrvatski brend OLCHY odlikuju bezvremenski i kvalitetni komadi dizajnirani i ručno izrađeni u Hrvatskoj
  • “Escape the ordinary & wear OLCHY” njihov je moto kojim žele ženama pružiti nosive, kvalitetne i pomno birane komade koje će nositi godinama
  • Ženstveni modeli haljina i topova, novi model sakoa i zanimljiva trenirka samo su neki od kreacija s OLCHY potpisom koje želimo nositi!

OLCHY Atelier mladi je hrvatski brend koji je pokrenula Martina Milnović, a kasnije joj je s istim ciljevima i vizijama, "uživati u onome što volimo i klijenticama pružiti kvalitetnu odjeću i pomno biran dizajn", pridružila i Kristina Marić.

Obje svoju ljubav prema dizajniranju i kreiranju pretaču u predivne dizajne s OLCHY potpisom, što je zapravo akronim od Only Love Can Heal You, što je ime koje je Martina smislila za svoj brend i prije nego što je odlučila da će se baviti modom, objašnjeno je na službenoj stranici brenda.

OLCHY Atelier | Autor: olchyatelier.com olchyatelier.com OLCHY Atelier, trenirka Kalea

Kreativne i ambiciozne, Kristina i Martina stvaraju predivne dizajne haljina raznih ženstvenih modela, neobičnih topova, elegantnih trenirki koje osvajaju svojim jednostavnim, ali upečatljivim dizajnom od kvalitetnih materijala. Pametno rađeni odjevni predmeti bezvremenske su kreacije koje će biti nosive godinama.

Možda vas zanima 15 najboljih high street ulova mjeseca - ove komade viđamo u svakom kutku Instagrama Rubrika Moda Moda

Među najnovijim kreacijama brenda nalazi se svestrani model sakoa Alora, koji je nosiv na više načina i za više prigoda. U neobičnom dizajnu spojene su tri boje, tamnosiva, crna i bež, koja je boja podesivog remena koji se može i skinuti. Cijena sakoa je 110 eura.

Od ostalih kreacija OLCHY Ateliera izdvajamo predivne modele elegantne haljine Elizabeth, koju je moguće sašiti i u kraćoj verziji, kao i jednako ženstvenog Marie modela, također u crnoj boji te plisirane srebrne haljine Nikki. Neki od predivnih modela sad su i na odličnim popustima!

Više detalja o modelima dostupno je na službenoj stranici brenda, olchyatelier.com

Možda vas zanima Poznati domaći brend nakita Cloud&Co. po prvi puta u ponudi ima i prstenje! Rubrika Moda Moda
Photo: olchyatelier.com

Komentari 0