Moda

Lijepa Bojana Gregorić u prozirnoj minici ispija kavu

Mnogi su se složili kako predivna glumica izgleda bolje nego ikad... a osim divne minice nosi i natikače sezone

Bojana Gregorić gotovo cijelo ljeto provodi uživajući u idiličnom obiteljskom odmoru. 

Njihovo prvo odredište bila je privatna vikendica na Pelješcu, a glumica je nebrojeno puta dokazala kako se odlično zabavlja igrajući se modom čak i tijekom ljetovanja.

 

Dobro jutro dragi ljudi...#Justamorningselfie #fun #summer16 #actresslife

Fotografija koju objavljuje @bojana.gv

Cijela se obitelj prepustila ljetnim radostima, ali u prvom planu je bila Bojanina zavidna linija na kojoj bi joj i mnoge mlađe djevojke pozavidjele.

Zahvaljujući poslovnom angažmanu, glumačkoj ulozi u predstavi, Bojana je posjetila i jednu od najpoželjnijih hrvatskih destinacija - Dubrovnik.

 

Zaljubljeni u Dubrovnik ❤️ #summer16 #dubrovnik #fun #family #actresslife

Fotografija koju objavljuje @bojana.gv

Osim što su se svi članovi obitelji zaljubili u grad, mnogi bi se mogli zaljubiti i u glumicu koja nikada nije izgledala bolje! Naime, za opuštenu kavu na dubrovačkim skalinama, Bojana je odabrala odvažnu, svetlucavu mini haljinu koja je odjednom zavodljiva, ali i elegantna. 

 

Kava na dubrovackim skalinama #summer16 #fun #dubrovnik #actresslife

Fotografija koju objavljuje @bojana.gv

Da zna kako nositi najveće trendove u svakom izdanju dokzala je i odabravši natikače nalik popularnim 'birkinicama'. Dok originalni modeli dosežu cijenu od 150 dolara (oko 990 kn), mnogi brendovi nude nešto povoljnije modele, pa se tako na webshopu Kopitarne na aktualnom sniženju mogu pronaći po cijeni od 30 eura (oko 230 kn).

Naravno, i brojni modni brendovi nisu propustili priliku predstaviti svoje modele pa ih možete pronaći i u Bershki, Mangu...

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0