Moda

Izvrsnu high street verziju popularnih Inuikii čizmica pronašli smo u H&M-u

  • Ovu high street varijantu najpopularnijih zimskih čizmica doista se isplati kupiti, sjajno izgledaju, a takva je i cijena
  • H&M model se lako kombinira s različitim stilovima odijevanja te naglašava spoj mode i funkcionalnosti
  • Dolazi u tri neutralne nijanse, crnoj, bež i smeđoj

Iako nas proteklih tjedana visoke temperature zavaravaju, zima je pred vratima. To znači da je idealan trenutak kako bi garderobu upotpunila s ključnim komadima za hladne dane, a tople i udobne čizme nameću se kao neizostavan odabir. 

 | Autor: Foto: Instagram @bielickalicja

Švicarski brend Inuikii jedan je od najtraženijih kada govorimo o stylish bucama koje su postale rado viđen gost zimskih modnih priča. Ipak, nešto viša cijena potaknula nas je da zavirimo u aktualnu high street ponudu i pronađemo slične, ali pristupačnije varijante. 

Možda vas zanima Bukle je kao stvoren za jesen. Nikad ljepše sakoe pronašli smo na H&M-ovim policama Rubrika Moda Moda

U tome nam je pomogao H&M koji u trenutnom asortimanu ima model koji neodoljivo nalikuje originalnim Inuikiii bucama, a dolazi u čak tri nijanse – crnoj, bež i smeđoj. Jednostavne i nenametljive, a opet tako funkcionalne i stylish, ove buce popele su se na vrh naše modne wishliste. Stoga, želiš li ove zime uživati u udobnoj obući koja istovremeno potiče na osmišljavanje chic kombinacija s modnim twistom, ovaj model se isplati imati u kolekciji. 

 | Autor: Foto: Instagram @slakipalaki

Predlažemo da H&M buce kombiniraš s najdražim trapericama, udobnim džemperom i kaputom, ali jednako dobro će izgledati i u kombinaciji s haljinom ili suknjom. U tom slučaju ne zaboravi na fora čarape koje će podići cijeli styling i slobodno se poigraj s bojama kako bi tmurnim zimskim danima podarila dašak vedrine.

 | Autor: Foto: H&M. zimske buce, (44,99 eur)  | Autor: Foto: H&M. zimske buce, (44,99 eur)  | Autor: Foto: H&M. zimske buce, (44,99 eur)

Photo: None

Komentari 0