Moda

Bukle je kao stvoren za jesen. Nikad ljepše sakoe pronašli smo na H&M-ovim policama

  • Jesen nam je draga zbog mnogo razloga, a među njima su svakako i osvježenja garderobe toplim i mekanim materijalima
  • Uz vunu i baršun bez kojih ne može proći niti jedna jesen, veoma nam je drag i bukle, u kojem god izdanju stigao, a posebice simpatiziramo sakoe kakve je još davnih dana proslavila Coco Chanel
  • Neke od najljepših ovosezonskih komada pronašli smo u ponudi H&M-a, bilo da je riječ o onima za formalnije ili ležernije trenutke

Koliko god nam teško pada oproštaj od ljeta, dugih sunčanih dana, dokolice i visokih temperatura, nekako ga lakše podnosimo obgrljeni toplim i mekanim materijalima, kao stvorenima za duge šetnje stazama posutim šuštavim lišćem, dok ruke grijemo guljenjem vrućeg kestenja i mislima o povratku u toplinu doma. 

Uz vunu i baršun bez kojih ne može proći niti jedna jesen, posebno nam je drag i bukle, sofisticiran i raskošan materijal koji ne samo da nas divno grije u hladnim danima, već svojom estetikom gotovo svaki komad odjeće pretvara u statement. Iako se od njega rade i kaputi i suknje, pravi su klasik sakoi od buklea koje je još davnih dana proslavila Coco Chanel.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Zahvaljujući bogatoj reljefnoj teksturi s nepravilnim petljama koja daje dubinu i eleganciju svakom komadu koji je od ovog materijala izrađen, oni postaju ključni dodaci našim jesenskim outfitima, bilo da su pred nama formalnije ili ležernije prigode. 

ulična moda Možda vas zanima Kako smo pogodili! Sa sakoom koji smo nahvalili prolaznica je složila styling koji hvalimo još i više Rubrika Moda Moda

Sakoi od buklea su svestrani i jednako nosivi u poslovnim prigodama kada želimo izgledati maksimalno profesionalno i profinjeno, kao i u casual kombinacijama koje biramo za svakodnevne aktivnosti. Dodavanjem ovakvih komada u odjevne kombinacije, dodajemo im izdašnu notu elegancije i tihog luksuza,  a neke od najljepših ovosezonskih komada pronašli smo u H&M-u.

Švedski je high street gigant i inače dobro poznat po bogatoj ponudi komada koji prate aktualne modne trendove te uz to dolaze po pristupačnim cijenama, a ove je godine pripremio divnu ponudu sakoa od buklea koja će privući pažnju svih ljubitelja mode. Bilo da tragamo za nešto klasičnijim modelima u zagasitijim tonovima kao stvorenima za poslovne sastanke ili za onima u nešto vedrijim bojama za casual kombinacije, velika je vjerojatnost da ćemo pronaći točno ono što tražimo.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M, sako od buklea (39,99 €)  | Autor: H&M H&M Foto: H&M, oversized sako od buklea (44,99 €)  | Autor: H&M H&M Foto: H&M, sako od buklea (39,99 €)  | Autor: H&M H&M Foto: H&M, sako od buklea (39,99 €)  | Autor: H&M H&M Foto: H&M, sako od buklea (64,99 €)  | Autor: H&M H&M Foto: H&M, sako od buklea (39,99 €)  | Autor: H&M H&M Foto: H&M, sako od buklea (39,99 €)

sako s dvorednim kopčanjem Možda vas zanima Sako, ali s dvorednim kopčanjem trend je koji volimo - donosimo 15 najljepših modela Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @caro_july26

Komentari 0