Moda
Heidi Klum

10 najljepših outfita za svaki dan koje želimo ukrasti od Heidi Klum

  • Menekenka koja ne miruje ni upetom desetljeću života, Heidi Klum popularna je diljem svijeta 
  • Osobito je poznata po svom stilu odijevanja (i maskiranju za maškare. i mlađahnom mužu)
  • Odabrali smo 10 njezinih sjajnih kombinacija koje nisu za crveni tepih ni pistu već se mogu nositi svaki dan! 

Karijera Heidi Klum započela je 1992. godine kada je pobijedila na natjecanju za modele, koje je u suradnji sa ženskim časopisom Petra i njujorškom agencijom za modeling emitirano u emisiji Gottschalk, Thomasa Gottschalka na RTL-u. Godinu dana kasnije preselila se u SAD, gdje je postala Victoria's Secret anđeo i vrlo traženo reklamno lice. Njezin međunarodni proboj dogodio se 1998. godine, kada se pojavila na naslovnici časopisa „Sports Illustrated“ u kupaćem kostimu.

U međuvremenu je izgradila pravo malo carstvo kao medijska poduzetnica: Heidi Klum je model, članica žirija, voditeljica i koproducentica nekoliko talent showova, uključujući njemački Next Topmodel, America's Got Talent i Queen of Drags. Klum se jako dobro zna plasirati na tržište: rado je viđena u američkim talk showovima i ima 8,4 milijuna pratitelja na Instagramu. Neki je smatraju dosadnom, jer vrišti ispred kamere na raznim showovima, ali je još više ljudi voli te s oduševljenjem prati život ove 48-godišnjakinje.

Manekenka živi u Los Angelesu sa svoje četvero djece Leni, Louom, Henryjem i Johanom te suprugom, gitaristom „Tokio Hotela“ Tomom Kaulitzom. Njena djeca su iz prethodnih veza s bivšim šefom momčadi Formule 1 Flaviom Briatoreom i pjevačem Sealom. Njezina najstarija kći, 17-godišnja Leni, također je u centru pozornosti od početka ove godine kada je manekensku karijeru započela naslovnicom njemačkog Voguea. Na naslovnici je zajedno s mamom. Heidi Klum nam na društvenim mrežama neprestano daje uvid u svoj privatni život. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Heidin stil

Klum ne samo da daje uvid u svoj život, nego i uvijek iznova dijeli svoj odjevni stil. Uostalom, poznata je po svom ekstravagantnom, (za neke) ne uvijek tako svakodnevnom stilu. Njezin izgled na crvenom tepihu ponekad je prilično pretjeran. Međutim, u posljednje vrijeme dijeli i dosta nosivih kombinacija. Naravno da ti ih ne želimo uskratiti…

1. Šareno i udobno

Savršen outfit za proljeće ili ranu jesen! Bijele pruge na crvenim hlačama za odijelo uklopile su se s topom i tenisicama. Također cool: torba i nokti su također crveni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

2. Cvjetni uzorak

Maxi haljina u boho stilu uvijek funkcionira. Heidi svoju rozu haljinu s krupnim uzorkom crvenih cvjetova kombinira sa sandalama radvnog potplata, ali uz ovu lepršavu haljinu dobro bi išle i bijele tenisice.

Heidi Klum u boho stilu | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

3. Mala crna haljina

Snimak na ulicama Venecije. Heidine naramenice s odgovarajućom Dolce&Gabbana torbom dobar su kontrast njezinoj crnoj haljini... i gotovo prikladne za malu šetnju gradom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

4. Crno-bijelo

Uz cool kombinaciju topa i maksi suknje, nosi cipele koje trenutačno ne mogu biti više u trendu. To je vrlo poseban model sandala. Naime ove svijetlosmeđe s čičak kopčama zapravo nose samo djeca ili vrlo mondeni turisti... Sve dok nisu otkrili modni svijet i nakon Birkenstocksa, Crocsa i sličnih od njih napravili najvruće cipele sezone. Inače, ove Heidine su branda Olsen Twins The Row.

Heidi Klum u boho stilu | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

5. Mješavina uzoraka

Heidi očito voli uzorke i ne boji se spajati naoko nespojive. Kombinira bluzu na točkice s lepršavim hlačama s cvjetnim uzorkom. Sandale i velika basket torba dolaze sa crvenim detaljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

6. Haljina-košulja

Obožavamo ovu crveno-crnu kariranu haljinu! Uz sandale i košaricu, outfit je ljetni, a s čizmama postaje jesenji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

7. Pidžama look

Heidi i Leni poziraju na Trgu svetog Marka u Veneciji - obje u svilenim pidžama-odijelima s uzorkom. Kombiniraju ih s odgovarajućim Birkenstocksicama sasvim ležerno: Leni u bijeloj, Heidi u smeđoj boji. Kažemo da su jednostavno cool (i udobne) trendovske cipele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

8. Midi haljina

Heidi na plaži s crno-bijelom midi haljinom s uzorkom trendi branda Lala Berlin. Prekrasan ljetni stil s crnim čizmama i zdepastim kardiganom u bijeloj boji čini ovaj outfit prikladnim za jesen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

9. Traperice i majica

Nikada ne možeš pogriješiti s parom Levi'sica svijetlih boja i bijelom majicom! Izgled je upotpunjen tenisicama i MCM torbom na ramenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

10. Odijelo u boji

Preveliko svileno odijelo u upadljivoj ružičastoj boji. Izvrsno! Nogavice su izrazito široke, sako je također vrlo opuštenog kroja. Klum nosi šiljaste cipele koje gotovo potpuno nestaju ispod hlača. Tenisice (s visokim đonom) bi outfit učinile prikladnijim za svakodnevnu upotrebu. To bi spriječilo da se hlače vuku po podu. Ali, sve u svemu, udobna odjeća koja doista dobro izgleda. Plus luda torbica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0