Life&style

Stiže još jedan Pink Day na kojemu možemo degustirati više od sto vrsta rosé vina

Ove subote, 20. travnja, u zagrebačkoj Laubi održat će se jedanaesti po redu Pink Day, festival rosé vina na kojemu će se okupiti velik broj stručnjaka iz svijeta vina. Na festivalu će biti izloženo više od 150 etiketa rose vina iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Italije, Francuske te Mađarske koja je ujedno ovogodišnja zemlja partner festivala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pink Day (@pinkdayzg)

Uz ružičasta vina, u sklopu mini festivala Green in Pink, predstavit će se i stručnjaci iz svijeta maslinarstva koji će održati predavanja o maslinarstvu i proizvodnji maslinovog ulja, a posjetitelji će kasnije imati priliku kušati neka od najkvalitetnijih maslinovih ulja. 

Festival će trajati od 11 do 20 sati, a osim brojnih prezentacija i predavanja o vinima, održat će se i radionice i masterclassovi na kojima će polaznici imati priliku degustirati vina, napraviti svoje rose koktele i slično. Neke radionice već su započele i održavaju se i nekoliko dana prije samog festivala, odnosno 16. i 17. travnja pa i to valja uzeti u obzir. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pink Day (@pinkdayzg)

Cijene radionica kreću se od 15 do 30 eura te je svoje mjesto potrebno rezervirati jer su neke od njih već rasprodane. Cijena pojedinačne ulaznice za festival iznosi 25 eura dok je cijena čaše za degustaciju 10 eura, ali uz kauciju tako da, ako nakon degustacije vratiš čašu, novac ćeš dobiti nazad. 

Photo: Instagram @pinkdayzg
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    izvrsna vina