Life&style
Kraš Fontana Vrele kocke

Ledene kocke dobile su vruću konkurenciju: Iz Kraša su stigle Fontana Vrele kocke - inspirirane roštiljem!

  • Kraševe Fontana Ledene kocke kultna su slastica koje se sjećamo još iz djetinjstva 
  • A sada će se na policama trgovina pronaći njihova 'vruća sestra': Fontana Vrele kocke
  • Puno bolji izbor od Kiki bombona s okusom ćevapa...

Inovacija i iznenađenje stižu nam iz Kraša koji je početkom travnja iznenadio svoje vjerne potrošače i objavio zanimljivu anketu. A kad god Kraš izbaci neki novi slatki proizvod, prve smo u redu...

nspiriran mirisom i okusom roštilja za praznik rada, odlučili su potaknuti ljubitelje svojih proizvoda da odaberu neobičnu kombinaciju koju će Kraš provesti u djelo ususret 1. svibnju. U izboru su se našle tri opcije – Frondi grah, Ki-Ki Ćevapoza i Fontana Vrele kocke, a nakon velikog odaziva glasača, Fontana Vrele kocke otopile su konkurenciju i time zaslužile, od ovog tjedna, naći se na policama Kraševih maloprodajnih mjesta.

 | Autor: PR/Kraš PR/Kraš

Fontana Vrele kocke spoj su kvalitetne Kraševe tamne čokolade, koja postupno otkriva svoje bogate note, s pikantnim chilijem koji budi nepce, čime stvaraju intenzivno iskustvo kojim osvajaju u samo jednom zalogaju. Kako bi sve još dodatno začinili, nova inačica dobro poznate slastice Fontana ledene kocke dolazi u limitiranom izdanju, stoga vrijedi požuriti s nabavom! 

Možda vas zanima Legendarne Kraš čokoladne napolitanke sad dolaze s novim okusom – kokos Rubrika Life&style Life&style

Ljubitelji zanimljivih okusa ne bi trebali oklijevati, nego ubrzo potražiti Fontana Vrele kocke i započeti svoju gastro avanturu. 

Kraš Fontana Vrele kocke | Autor: PR/Kraš PR/Kraš Kraš Fontana Vrele kocke

Džin tonik kolač Možda vas zanima Džin tonik kolač idealna je slastica za tulume ili druženja na terasi s ekipom Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR/Kraš

Komentari 0